Justa01
Fanka BB :)
Ja jestem wyjątkowo niecierpliwa co do płci w tej ciazyGratulacje ale dzidziuś duży już ważne ze zdrowy a płeć w końcu ujawni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem wyjątkowo niecierpliwa co do płci w tej ciazyGratulacje ale dzidziuś duży już ważne ze zdrowy a płeć w końcu ujawni
No ja tez tak miałam i pierwsze co to kazałam lekarzowi to nie mierzyć a zobaczyć płeć. Odrazu się ujawniłJa jestem wyjątkowo niecierpliwa co do płci w tej ciazytakże w sobotę liczę na naszego groszka że schowa wstyd do kieszeni
![]()
hehe
Nie jestem jedyna z moją niecierpliwością [emoji23][emoji23][emoji23] niestety jeszcze sporo musze czekać [emoji848]No ja tez tak miałam i pierwsze co to kazałam lekarzowi to nie mierzyć a zobaczyć płeć. Odrazu się ujawnił
mam tak samo. jesc musze, wiem, ze musze, ale jak pomysle o czymkolwiek, nawet zwyklym kawalku chleba, to mna trzesie.Ja tez wymiotuje kwasami żołądkowymi nawet i piana się zdążą masakryczne to jest. Ale ten jadlowstret mnie przeraża bo nie mam ochoty na nic. Dosłownie. Czuje głód a nie mogę zjeść bo mnie brzydzi albo śmierdzi. Nie wiem jak ja będę funkcjonować
O, a w ktorym tygodniu teraz jestes? Bo ja mam genetyczne 15.03, wiec bardzo podobnieHej Mamuśki
Wspaniale czytać dobre wieści i oglądać Bąble na zdjęciachi tak jak dziewczyny piszą mam nadzieję, że już tylko dobrymi wiadomościami będziemy się wymieniać
Co do nudności mi potrafią już trochę na dzień, czy dwa potrafią odpuścić (10t4dc), a też miałam tak, że wszystko zwracałam nawet jak nic nie zjadłam, czy nie wypiłam, w nocy mnie budziło i do łazienki biegłam nie raz xD, po serii torsji to czułam ciągnięcie w brzuchu.
Ja czekam na wizytę w poniedziałek, później genetyczne 13.03plamienie odpukac chyba dało sobie spokój
![]()