reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
to nie jest abstrakcje zabawne :( chyba sie poplacze :( mam tez poranne mdłości od godz. 14-15, ale mnie puszcza dopiero ok północy. Ma ka bra
Wiem, niestety znam ten ból. Mnie trzymało cały dzień aż usnęłam. Był nawet płacz z bezradności, ale trzeba było to jakoś przetrwać... Mam nadzieję, że Tobie szybciej odpuści i będziesz mogła się cieszyć z jedzenia.

Mój brzuszek ciążowy po pobycie w szpitalu gdzieś zniknął, ważę teraz nieco mniej niż przed ciążą, mimo że nie mam mdłości i ani problemów z apetytem.

Też byłam na NFZ z programu dla woj śląskiego i powiem ci że jestem naprawdę pod wrażeniem. 6lat temu byłam że skierowania mojego lekarza, też bardzo dokładne badanie ale faktycznie zdjęć nie dostaliśmy wtedy.

Ja kujawsko- pomorskie .. zazdroszczę .. mi nawet go nie pokazał na monitorze bo miał zwrócony w swoją stronę .. powiedział tylko „wszystkie parametry są jak najbardziej w porządku” .. wszystko czytałam sobie sama jak dali mi dokumenty ..

Jest tutaj jakaś mamusia z kujawsko-pomorskiego województwa?:)

Znajoma już tam była na tych bezpłatnych i była zadowolona. Traktują tak jak tych prywatnych. To nie nfz, tylko dofinansowanie z czegoś tam :D

Ja też mam mdłości ale tylko jak jestem głodna, więc jem co 2-3h[emoji849] masakra

Mój brzuszek ciążowy po pobycie w szpitalu gdzieś zniknął, ważę teraz nieco mniej niż przed ciążą, mimo że nie mam mdłości i ani problemów z apetytem.
Też po pobycie w szpitalu ważyłam mniej ale spoko, w tydzień już nadrobilam hehe.
A teraz mimo że mało jem, że non stop mnie mdli, do samej nocy, to i tak jakoś tak.. Puchne :D hehe

Znajoma już tam była na tych bezpłatnych i była zadowolona. Traktują tak jak tych prywatnych. To nie nfz, tylko dofinansowanie z czegoś tam :D

Ja też mam mdłości ale tylko jak jestem głodna, więc jem co 2-3h[emoji849] masakra
Ze środków unijnych :) u reumatologa byłam też z tego programu to wszystko było na naprawdę wysokim poziomie. Mam nadzieję że i tu się nie zawiode :)

Miałam dzisiaj okropny sen... tak realistyczny, tak okropny , że chce mi się płakać jak o tym myślę :(

Żeby poprawić sobie humor zabrałam rano psy zęby pohasały po polu a potem pojechałam po pączki ;) zaraz będę wciągać drugiego [emoji14]

A co do brzuszka.. ja jestem 9+4 a brzuszek mi bardzo wywaliło. Spodziewałam się, że jeszcze dużo czasu będzie potrzebował żeby się pokazać, ale już jest, co będzie pozniej??

Ja po wizycie, dzidzia zdrowa 7,5cm!!! wszystko Ok serduszko jak dzwon biło kark i kość nosowa Ok. całe usg ryczałam! Spokojniutki był potem ruszał rączkami A4CDAD9A-7380-4370-B21C-A3DBF6398765.jpeg

reklama
Ja kujawsko- pomorskie .. zazdroszczę .. mi nawet go nie pokazał na monitorze bo miał zwrócony w swoją stronę .. powiedział tylko „wszystkie parametry są jak najbardziej w porządku” .. wszystko czytałam sobie sama jak dali mi dokumenty ..

Jest tutaj jakaś mamusia z kujawsko-pomorskiego województwa?:)
Ja :)

Do góry