reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Gratuluje udanych wizyt piękne bobaski:),
Ja chodze do luxmedu i u mnie gin ma usg w gabinecie i zawsze mi robi:rolleyes:, nawet jak w piątek byłam na pilnej wizycie u innego to też mi zrobił.:)
Co do glukozy to mi za pierwszym razem też wyszła większa 102:(, ale potem tylko lekko zmodyfikowałam diete i wychodziła 84, 90, więc ok, też nie jadłam wcześniej prawie wcale słodyczy ale za to jadłam bardzo nieregularnie zero śniadan dopiero po pracy a najwięcej na noc i chyba to było przyczyną.
kurczę, tez chodzę do luxmedu i lekarz nie na aparatu do usg w gabinecie :(

reklama
Gratuluje udanych wizyt. Wzmozone pragnienie jest w ciazy normalne bo teraz musi sie zwiekszyc ilosc krwi krazacej w organizmie. A ja dzis mam bol glowy cale popoludnie. Wiem ze mozna brac paracetamol ale sie wstrzymalam i tak sie mecze.

Gratuluje udanych wizyt. Wzmozone pragnienie jest w ciazy normalne bo teraz musi sie zwiekszyc ilosc krwi krazacej w organizmie. A ja dzis mam bol glowy cale popoludnie. Wiem ze mozna brac paracetamol ale sie wstrzymalam i tak sie mecze.
Jezusie, to tak jak ja, od kilku dni już:c też się bronie przed paracetamolem i tak się męczę:c

Mnie też ostatnio głowa boli, może z ciśnieniem jest cos nie halo...
Ja tam ciśnienie mam w okolicach 98/78 więc caly czas bym smacznie spała [emoji16]

Macie dziewuchy może jakieś info na temat skarpetek zluszczajacych do stop? Kupilam sobie dzisiaj zeby miec mieciutkie a tam info ze nie zaleca się dla kobiet w ciąży.. I leżą a przyznam, ze jestem w szoku troszkuu[emoji20]

Ja wystarczy ze juz nospe biorę 3 razy dziennie. Jakos sie boje, cisnienie mam 130 na 75, wydaje mi sie raczej normalne? Chociaz zawsze mialam w okolicach 100/60. A 8 mialam ja szczęście wszystkie 4 usuniete zanim zdążyły wyjść, troche sie nacierpiałam ale chociaz teraz mam spokój. W ogóle jutro zapowiada sie super dzien, wizyta, plus dostalismy dzis decyzje kredytową ♡ pewnie za okolo tydzien bedziemy sie juz wprowadzac na nasze, 2 lata na to czekałam ♡
A ja brałam 3 dni pod rząd na wieczór bo mi 8 rośnie[emoji31]

Ja wystarczy ze juz nospe biorę 3 razy dziennie. Jakos sie boje, cisnienie mam 130 na 75, wydaje mi sie raczej normalne? Chociaz zawsze mialam w okolicach 100/60. A 8 mialam ja szczęście wszystkie 4 usuniete zanim zdążyły wyjść, troche sie nacierpiałam ale chociaz teraz mam spokój. W ogóle jutro zapowiada sie super dzien, wizyta, plus dostalismy dzis decyzje kredytową ♡ pewnie za okolo tydzien bedziemy sie juz wprowadzac na nasze, 2 lata na to czekałam ♡

Super , gratuluję pozytywnej decyzji kredytowej :)

reklama
Kurczę, jak to jest, ze wam wyskakują te ósemki? Chodzi o młode dziewczyny tylko, tak? Bo mi wyskoczyła wszystkie 4, gdy mialam 24 lata i nawet nie zauważyłam.

Do góry