pumelova
Fanka BB :)
Asica to na pewno będziesz miała krzywą, oby nie wyszła cukrzyca, życzę Ci tego ;*
Norma do 100 jest i u mnie ale gin mi mówił w poprzedniej ciazy że 90 to już jest dużo.
Też miałam 91, potem na czczo koło 80 ale krzywa robiłam szybciej i tak j nie miałam cukrzycy.
Szybko się przyzwyczaisz do gorzkiej Herbaty
Moniczka o kurczę to może jednak jeszcze raz powtórzę na czczo;/
Mitsukurina ja miałam takiego gina w poprzedniej ciazy który mnie mega pilnował żebym nie tyla więcej niż 0,5kg na tydzień. Stresowalo mnie to bardzo bo raz miałam za dużo i nie był zbyt miły, ale dzięki temu przytyłam tylko 12 kg, a po tygodniu wróciłam prawie do swojej wagi po porodzie.
1016lew, justyndziuk super
Ann nie wiem ile, nie zwróciłam uwagi bo wszystkie robiłam prywatnie. Nieduzo
Norma do 100 jest i u mnie ale gin mi mówił w poprzedniej ciazy że 90 to już jest dużo.
Też miałam 91, potem na czczo koło 80 ale krzywa robiłam szybciej i tak j nie miałam cukrzycy.
Szybko się przyzwyczaisz do gorzkiej Herbaty
Moniczka o kurczę to może jednak jeszcze raz powtórzę na czczo;/
Mitsukurina ja miałam takiego gina w poprzedniej ciazy który mnie mega pilnował żebym nie tyla więcej niż 0,5kg na tydzień. Stresowalo mnie to bardzo bo raz miałam za dużo i nie był zbyt miły, ale dzięki temu przytyłam tylko 12 kg, a po tygodniu wróciłam prawie do swojej wagi po porodzie.
1016lew, justyndziuk super
Ann nie wiem ile, nie zwróciłam uwagi bo wszystkie robiłam prywatnie. Nieduzo