reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Mi właśnie wyszła w szpitalu 92, jak robiłam badania w sobotę to wyszła mi 88 ale zapomniałam że idę na badania i jadłam owoce wieczorem. I nie wiem czy powtarzać.. bo lekarz mi nie zlecił żadnych badań teraz więc nie musiałabym się kluc.
Dziewczynki a ile u was kosztuje glukoza w laboratorium? Mi wyszło 97 czyli na granicy a mój lekarz stwierdził tylko że lekko podwyższona :/ za tydzień robię badania więc i tą gluzkoze na własną rękę bym zrobiła

reklama
Super wieści [emoji3]
Dziewczyny ja już po wizycie,wszystko dobrze, maluch ma już prawie 6cm, ciezko było zmierzyć bo schował się i ciezko było go zobaczyć ;) prenatalne mam na 9 marca ;)

@justyndziuk najważniejsze że wszystko jest dobrze z maluszkiem. Niestety tak świrować będziemy do końca ciąży [emoji6]

@Agnieszka kw ja też życzę wszystkiego naj naj [emoji8] i fajnie że już w domku jesteś. U siebie to u siebie [emoji6]

Ostatnia edycja:
Dziewczynki a ile u was kosztuje glukoza w laboratorium? Mi wyszło 97 czyli na granicy a mój lekarz stwierdził tylko że lekko podwyższona :/ za tydzień robię badania więc i tą gluzkoze na własną rękę bym zrobiła
W alab kosztuje 12 zł, a pakiet 3 badań na krzywą 32 zł.

Spokojnie możesz kupić klukotest w aptece już rozpuszczony. Ja trafiłam akurat na smak coli.

Spokojnie możesz kupić klukotest w aptece już rozpuszczony. Ja trafiłam akurat na smak coli.
Najpierw zrobię ponownie glukozę na czczo i zobaczę jaki wynik będzie, bo też ostatnio dzien przed badaniem sobie trochę pofoglowałam [emoji85] i może dlatego też taki wylynik wyszedł [emoji6] jak dalej będzie wysoki to wtedy zrobię krzywą. Rany w ciąży z synem fiklam babeczkom w laboratorium po wypiciu tego obrzydlistwa[emoji23]

reklama
Do góry