reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Już jestem po wizycie:) bejbika nie udało się zmierzyc, bo leżał nie tak jakby życzyła sobie tego Pani doktor. Poogladala tylko czy wszystko jest na swoim miejscu:) I powiedziała żebym 4 marca szła do jej kolegi po fachu, ponoć ma jeszcze lepszy sprzęt i będzie lepiej widać. A z dzisiejszej wizyty dowiedziałam się, że między nogami nic nie wisi [emoji23]
20190222_175659.jpeg

reklama
Już jestem po wizycie:) bejbika nie udało się zmierzyc, bo leżał nie tak jakby życzyła sobie tego Pani doktor. Poogladala tylko czy wszystko jest na swoim miejscu:) I powiedziała żebym 4 marca szła do jej kolegi po fachu, ponoć ma jeszcze lepszy sprzęt i będzie lepiej widać. A z dzisiejszej wizyty dowiedziałam się, że między nogami nic nie wisi [emoji23] Zobacz załącznik 945653
Super wieści[emoji16] czyli że prawdopodobnie róż?[emoji39]

Już jestem po wizycie:) bejbika nie udało się zmierzyc, bo leżał nie tak jakby życzyła sobie tego Pani doktor. Poogladala tylko czy wszystko jest na swoim miejscu:) I powiedziała żebym 4 marca szła do jej kolegi po fachu, ponoć ma jeszcze lepszy sprzęt i będzie lepiej widać. A z dzisiejszej wizyty dowiedziałam się, że między nogami nic nie wisi [emoji23] Zobacz załącznik 945653

Super, że wizyta ok.
A który ty masz tydzień dzisiaj?

To zaczęłaś krwawic po wizycie czy w ciągu dnia? Współczuję. Dlatego ja leżę bez przerwy, bo w poprzedniej ciazy miałam 3 krwotoki. Chociaż i tak lezalam [emoji849] taka uroda.. cieszę się że z dzieckiem ok. A krwiak daleko od pecherzyka?
Zaczęłam krwawić w domu, więc od razu pojechałam do szpitala i jak usłyszeli o krwawieniu to od razu mnie przyjęli na oddział. Najpierw mnie przyjęli, a potem zrobili mi badanie. Nowy krwiak jest jakby dobudowany do starego, obydwa są powyżej zarodka, ale w jakiej odległości to nie wiem.
Ja dziecka w ogóle nie noszę, mała wszędzie nosi ze sobą taboret. W ogóle mało się nią teraz zajmuję, bo mąż wozi ją do niani, żebym ja mogła odpoczywać.

Śliczne zdjęcie! Gratulacje udanej wizyty [emoji177][emoji177]

@Baciombre1984 ja nie mam mdłości nic a nic.. nie boli mnie brzuch, nie jestem zmęczona, senna.. jedynie piersi mnie bolą to mnie podtrzymuje na duchu :) i wieczny głód...

Cieszcie się dziewczyny! Ja teraz tydzień mialam spokoj i nic mi nie dolegało, myślałam że już spokój bo to 11 tydzień i od 3 dni zdycham, migreny, zgagi, piersi masakryczne:o wczoraj myślałam że umre, a też sie tak martwiłam, czemu nic nie czuje [emoji23]

Gratuluje wizyty udanej ♡ super ze teraz tyle wizyt, tak czekałam ja na swoja. Mówiłam "jeszcze 2 tygodnie" a to już w środę. :)

Przywitam się w końcu całym zdaniem ;) ta ciąża jest niespodzianką dla Nas, bo w grudniu 2017 poroniłam drugą ciążę (z pierwszej mamy 6letnią Córę;) i mieliśmy się już nie powiększać ilościowo ;) w tej ciąży mam wszelkie objawy możliwe chyba- nudności, wymioty,uczucie zimna, senność... 9t4dc dostałam delikatnego plamienia i teraz duphaston i leżę sobie.... z dziecięciem było wczoraj wszystko dobrze :) plamienia ustąpiły ale zalecenia nadal mam się trzymać ;)
Mi się przyśnił Syn (jak w pierwszej Córka:) ale zobaczymy czy się sprawdzi, ważne żeby w dwupaku się utrzymać :)
Co do wyprawki- to temat bardziej odległy i chyba dopiero po 20tc będę o niej myślała xD

reklama
Najwazniejsze że teraz wszystko z dzidzią dobrze, odpoczywać i starać się nie denerwować:) ja też o wyprawce narazie nie myślę, jakoś tak dużo za wcześnie dla mnie, chociaż dzisiaj juz 11+0. Jak ten czas leci:o
Przywitam się w końcu całym zdaniem ;) ta ciąża jest niespodzianką dla Nas, bo w grudniu 2017 poroniłam drugą ciążę (z pierwszej mamy 6letnią Córę;) i mieliśmy się już nie powiększać ilościowo ;) w tej ciąży mam wszelkie objawy możliwe chyba- nudności, wymioty,uczucie zimna, senność... 9t4dc dostałam delikatnego plamienia i teraz duphaston i leżę sobie.... z dziecięciem było wczoraj wszystko dobrze :) plamienia ustąpiły ale zalecenia nadal mam się trzymać ;)
Mi się przyśnił Syn (jak w pierwszej Córka:) ale zobaczymy czy się sprawdzi, ważne żeby w dwupaku się utrzymać :)
Co do wyprawki- to temat bardziej odległy i chyba dopiero po 20tc będę o niej myślała xD

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry