reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
A ja dziewczyny znowu w szpitalu z krwawieniem. Od rana czułam się bardzo dobrze, zupełnie się tego nie spodziewałam. Jedyne co dziś zrobiłam, to włożyłam brudne ubrania do pralki, oproznilam zmywarkę i ugotowałam obiad (nawet go nie dokończyłam), więc nic forsownego. Resztę dnia przeleżałam w łóżku, bo miałam zalecenia, żeby dużo wypoczywać. Na USG wyszedł kolejny krwiak, tym razem większy niż poprzednio. Pocieszające jest to, że ten stary się wchłania ;) Z dzieckiem wszystko dobrze
To zaczęłaś krwawic po wizycie czy w ciągu dnia? Współczuję. Dlatego ja leżę bez przerwy, bo w poprzedniej ciazy miałam 3 krwotoki. Chociaż i tak lezalam [emoji849] taka uroda.. cieszę się że z dzieckiem ok. A krwiak daleko od pecherzyka?

Jak ja krwawilam to też nic nie robiłam- pranie i herbatę teściowej;/ i 2 razy podniosłam córkę.. o 2 za duzo;)

Zależy od modelu i kolorystyki, ale zdecydowanie nie moje progi finansowe[emoji23]
No mi się podobają Jeremy Scott. Te zwykle już nie. Ale one takie słodkie jak cukierki jakoś mi takie dziewczęce. Jak się dowiedziałam o ciąży to koleżanka nakręciła mnie na ten wózek ale mąż powiedział ze na głowę nie upadł

Boże ja dziś cały dzień spie. Ja ogólnie śpioch ale w ten ciąży to maskara. Gdzie głowę położę tam zasnę. Ostatnio przysnelam w samochodzie jak czekałam pod sklepem ma syna. Masakra aż mnie głowa boli od tego spania dzis

"chcem" to nie dialekt, a błąd ;)

Czy ty kiedyś odpuszczasz? :p dla mnie brzmi jak dialekt dlatego zapytałam no :p

Wózek, hmmm spacerówkę mamy Mutsy Nexo, jestem zadowolona, ładna lekka, składa się do małych rozmiarów. A gondolę miałam Bebetto Torino ale musze zobaczyc w jakim jest stanie.

reklama
@Agnieszkakw najważniejsze że z dzieckiem wszystko okej!

@czarnulka28 znam temat, w poprzedniej ciąży spałam serio non stop, spałam do ok 13-14, ok 16 szłam na drzemke do 19 i o 22-23 do spania [emoji23][emoji23]

Do góry