reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
A ja dziewczyny znowu w szpitalu z krwawieniem. Od rana czułam się bardzo dobrze, zupełnie się tego nie spodziewałam. Jedyne co dziś zrobiłam, to włożyłam brudne ubrania do pralki, oproznilam zmywarkę i ugotowałam obiad (nawet go nie dokończyłam), więc nic forsownego. Resztę dnia przeleżałam w łóżku, bo miałam zalecenia, żeby dużo wypoczywać. Na USG wyszedł kolejny krwiak, tym razem większy niż poprzednio. Pocieszające jest to, że ten stary się wchłania ;) Z dzieckiem wszystko dobrze
To zaczęłaś krwawic po wizycie czy w ciągu dnia? Współczuję. Dlatego ja leżę bez przerwy, bo w poprzedniej ciazy miałam 3 krwotoki. Chociaż i tak lezalam [emoji849] taka uroda.. cieszę się że z dzieckiem ok. A krwiak daleko od pecherzyka?

Jak ja krwawilam to też nic nie robiłam- pranie i herbatę teściowej;/ i 2 razy podniosłam córkę.. o 2 za duzo;)

Zależy od modelu i kolorystyki, ale zdecydowanie nie moje progi finansowe[emoji23]
No mi się podobają Jeremy Scott. Te zwykle już nie. Ale one takie słodkie jak cukierki jakoś mi takie dziewczęce. Jak się dowiedziałam o ciąży to koleżanka nakręciła mnie na ten wózek ale mąż powiedział ze na głowę nie upadł

Boże ja dziś cały dzień spie. Ja ogólnie śpioch ale w ten ciąży to maskara. Gdzie głowę położę tam zasnę. Ostatnio przysnelam w samochodzie jak czekałam pod sklepem ma syna. Masakra aż mnie głowa boli od tego spania dzis

"chcem" to nie dialekt, a błąd ;)

Czy ty kiedyś odpuszczasz? :p dla mnie brzmi jak dialekt dlatego zapytałam no :p

Wózek, hmmm spacerówkę mamy Mutsy Nexo, jestem zadowolona, ładna lekka, składa się do małych rozmiarów. A gondolę miałam Bebetto Torino ale musze zobaczyc w jakim jest stanie.

reklama
@Agnieszkakw najważniejsze że z dzieckiem wszystko okej!

@czarnulka28 znam temat, w poprzedniej ciąży spałam serio non stop, spałam do ok 13-14, ok 16 szłam na drzemke do 19 i o 22-23 do spania [emoji23][emoji23]

Do góry