reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Ja w Zakopanym jestem kilka razy do roku, bo wspinamy się z mężem razem zawsze i za każdym razem mam pełną torbę oscypków ze sobą [emoji14] Jak byłam w pierwszej ciąży w 6mcu to robiłam trasy po 15 km w górach, unikałam tylko tych łańcuchowych/wspinaczkowych tras [emoji14] ale tam gdzie ich nie było to z brzuchem parłam w górę [emoji14]
Córka pierwszy raz była ze mną na plecach na Babiej Górze jak miała 8mcy, potem Śnieżka, Zakopane kilka szczytów kilka razy i Beskidy nasze śląskie takie mniejsze. Także ja góry wprost kocham i córka razem z nami śmiga od małego. Czekam na kolejne bobo to będziemy łazić w czwórkę :D

A żeby sobie poprawić humor własnie kupiłam bilety do Londynu w marcu :D
Szalona matka [emoji2956] ja to spokojnie sobie pospaceruje bez takich wyczynów [emoji16] czyli jadłaś oscypki w ciąży i nic Ci nie było ? Mam fioła na punkcie oscypków [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Oscypki na ciepło [emoji7] jamii... Ja to ostatnio co moglabym wcinac to nabiał... Twaróg z solą i pieprzem i do tego butla kefirku... I kiwi[emoji7][emoji7][emoji7]
W poprzednich ciążach jadłam buraki prosto ze słoika... [emoji23]

Też Wam tak rośnie bebol w ciągu dnia? Z rana zazwyczaj mam płaski brzuszek, ze praktycznie nie widac ze jestem w ciąży a na wieczór tak mnie wywala jakbym byla w duzo późniejszej ciąży. Do tej pory nie zwracalam na to szczegolnej uwagi, a dzisiaj sie tak zastanawiam czy moze jednak powinnam?

Aldona no ciekawe z tymi badaniami. Mniej wiesz - mniej się stresujesz;)

Klaudia ja tak mam, rano wyglądam normalnie a teraz jak w 18 pierwszej ciąży (mam fotki:D)

Też Wam tak rośnie bebol w ciągu dnia? Z rana zazwyczaj mam płaski brzuszek, ze praktycznie nie widac ze jestem w ciąży a na wieczór tak mnie wywala jakbym byla w duzo późniejszej ciąży. Do tej pory nie zwracalam na to szczegolnej uwagi, a dzisiaj sie tak zastanawiam czy moze jednak powinnam?
Mi urósł i to bardzo wstaje rano i jest i cały dzień [emoji23]:) więc chyba to nie wzdęcia . Przyzwyczaj się do brzuszka [emoji10]

No ale wlasnie jakby caly czas był, ale z rana wstaje i nie ma. Zasypiam z brzuchem, wstaje bez haha [emoji23] jak chodze np, to mi jakoś taki większy się wydaje. Moze panikuje, 2 tygodnie już dzidzi nie widziałam i jobla dostaje.
Mi urósł i to bardzo wstaje rano i jest i cały dzień [emoji23]:) więc chyba to nie wzdęcia . Przyzwyczaj się do brzuszka [emoji10]

10+2 tydzień

Załączniki

• IMG_20190220_220908.jpeg
    IMG_20190220_220908.jpeg
    48 KB · Wyświetleń: 126
reklama
Do góry