reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Ja w Zakopanym jestem kilka razy do roku, bo wspinamy się z mężem razem zawsze i za każdym razem mam pełną torbę oscypków ze sobą [emoji14] Jak byłam w pierwszej ciąży w 6mcu to robiłam trasy po 15 km w górach, unikałam tylko tych łańcuchowych/wspinaczkowych tras [emoji14] ale tam gdzie ich nie było to z brzuchem parłam w górę [emoji14]
Córka pierwszy raz była ze mną na plecach na Babiej Górze jak miała 8mcy, potem Śnieżka, Zakopane kilka szczytów kilka razy i Beskidy nasze śląskie takie mniejsze. Także ja góry wprost kocham i córka razem z nami śmiga od małego. Czekam na kolejne bobo to będziemy łazić w czwórkę :D

A żeby sobie poprawić humor własnie kupiłam bilety do Londynu w marcu :D
Szalona matka [emoji2956] ja to spokojnie sobie pospaceruje bez takich wyczynów [emoji16] czyli jadłaś oscypki w ciąży i nic Ci nie było ? Mam fioła na punkcie oscypków [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Oscypki na ciepło [emoji7] jamii... Ja to ostatnio co moglabym wcinac to nabiał... Twaróg z solą i pieprzem i do tego butla kefirku... I kiwi[emoji7][emoji7][emoji7]
W poprzednich ciążach jadłam buraki prosto ze słoika... [emoji23]

Też Wam tak rośnie bebol w ciągu dnia? Z rana zazwyczaj mam płaski brzuszek, ze praktycznie nie widac ze jestem w ciąży a na wieczór tak mnie wywala jakbym byla w duzo późniejszej ciąży. Do tej pory nie zwracalam na to szczegolnej uwagi, a dzisiaj sie tak zastanawiam czy moze jednak powinnam?

Aldona no ciekawe z tymi badaniami. Mniej wiesz - mniej się stresujesz;)

Klaudia ja tak mam, rano wyglądam normalnie a teraz jak w 18 pierwszej ciąży (mam fotki:D)

Też Wam tak rośnie bebol w ciągu dnia? Z rana zazwyczaj mam płaski brzuszek, ze praktycznie nie widac ze jestem w ciąży a na wieczór tak mnie wywala jakbym byla w duzo późniejszej ciąży. Do tej pory nie zwracalam na to szczegolnej uwagi, a dzisiaj sie tak zastanawiam czy moze jednak powinnam?
Mi urósł i to bardzo wstaje rano i jest i cały dzień [emoji23]:) więc chyba to nie wzdęcia . Przyzwyczaj się do brzuszka [emoji10]

No ale wlasnie jakby caly czas był, ale z rana wstaje i nie ma. Zasypiam z brzuchem, wstaje bez haha [emoji23] jak chodze np, to mi jakoś taki większy się wydaje. Moze panikuje, 2 tygodnie już dzidzi nie widziałam i jobla dostaje.
Mi urósł i to bardzo wstaje rano i jest i cały dzień [emoji23]:) więc chyba to nie wzdęcia . Przyzwyczaj się do brzuszka [emoji10]

10+2 tydzień

Załączniki

• IMG_20190220_220908.jpeg
    IMG_20190220_220908.jpeg
    48 KB · Wyświetleń: 129
reklama
Do góry