reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Czytam od wczoraj te orzypadki chorych dzieci i juz tak sie denerwuje tymi prenatalnymi badaniami, ze spać nie mogłam w nocy :( znowu rycze głównie dlatego ze jestem stara i to wszystko moja wina, jesli cokolwiek mogłoby być nie tak :(

Czytam od wczoraj te orzypadki chorych dzieci i juz tak sie denerwuje tymi prenatalnymi badaniami, ze spać nie mogłam w nocy :( znowu rycze głównie dlatego ze jestem stara i to wszystko moja wina, jesli cokolwiek mogłoby być nie tak :(
Przestań czytać głupoty! Na pewno wszystko będzie ok[emoji3]

Gratuluję udanych wizyt!:):):):):):)
Ja też chyba bym chciała chłopca - chociaż już jednego mam i tak przeczuwam, że będzie kolejny;)
Prenatalne też mam w poniedziałek - będzie równy 13 tydzień, to może też będzie już wiadomo. Tyle, że na NFZ a po tym co piszecie, to pewnie nie będzie im się chciało sprawdzać ;/

Dziewczyny co na grype? Moja corka wlasnie ma , lekarz dzis stwierdzil , ja jeszcze nic nie mam ale siedze z nia caly czas i moze w ciagu najblizszych 2 dni sie wykluc. I juz jestem w stresie.

A co do jedzenia to tez caly czas z glowa w lodowce. Wczesniej w to nie wierzylam ale w tej ciazy mam smak na kwasne, pomarancze , kiwi no i pomidory kilogramami bym jadla. Tylko wiadomo ze teraz te pomidory to wcale nie maja smaku

Ja Cię doskonale rozumiem. Też ciągle o tym myślę. Mam już skończone 38 lat.
Wokół mnie sporo dziewczyn w tym lub starszym wieku rodziły i wszystjo było ok.
Cały czas sobie w myślach tłumaczę, że będzie ok.
Ale wiem też że jak się będzie zbliżał termin badań to będę cała w stresie.
Cały czas myślę o nas wszystich i trzymam kciuki :):):)

A co do jedzenia to tez caly czas z glowa w lodowce. Wczesniej w to nie wierzylam ale w tej ciazy mam smak na kwasne, pomarancze , kiwi no i pomidory kilogramami bym jadla. Tylko wiadomo ze teraz te pomidory to wcale nie maja smaku
Ja jablka, pomarancze i banany na kkilogramy :) wlasnie jem jajecznice z pomidorami :)

Dziewczyny :( musimy byc silne bo zamartwianie sie nic nie da :(

A dzis w paczkomacie wyladowal prezent od mojej siostry :D lektura bedzie swietna :D

Załączniki

• 1550692177739.jpg
    1550692177739.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 68
reklama
Dziewczyny super wieści z wizyt! Oby jak najmniej stresu! Ja tez ciagle z głowa w lodowce :D ale nawet mi to pasuje :) niech No przylecą w końcu truskawki No!!! Będę jadła na tony :D teść mi wczoraj kupił pare na ryneczku - mniam ale mało :p

Do góry