reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
No ale wlasnie jakby caly czas był, ale z rana wstaje i nie ma. Zasypiam z brzuchem, wstaje bez haha [emoji23] jak chodze np, to mi jakoś taki większy się wydaje. Moze panikuje, 2 tygodnie już dzidzi nie widziałam i jobla dostaje.

Kochana 2 tyg, ja już ponad miesiąc to dopiero fioła mam i jeszcze tydzień czekania do USG :p juz nie wytrzymuje :p

Przez ta przerwę juz sie odzwyczaiłam od tego że jestem w ciąży ;( nie moge sie doczekać tak bardzo czwartku

Hej dziewczynki ja szykuje się na wizytke chcem najpierw do galerii skoczyc bo mam pare spraw a to akurat obok kliniki. Mi się coś dziś pomyliło w głowie i myślałam ze dziś tłusty czwartek i nastawiłam się na paczki z cukierni ale i tak planuje kupić swoje ulubione bułki i zjeść a co tam najwyżej wyzygam dwa miejsce katorgi mam już dość próchno jesc

No ale wlasnie jakby caly czas był, ale z rana wstaje i nie ma. Zasypiam z brzuchem, wstaje bez haha [emoji23] jak chodze np, to mi jakoś taki większy się wydaje. Moze panikuje, 2 tygodnie już dzidzi nie widziałam i jobla dostaje.
Ja tez tak mam... I w poprzednich 2 ciążach tez tak mialam.. Do 5msc w ciagu dnia nie bylo widac ze jestem w ciąży a wieczorami piłka [emoji23]

@czarnulka28 ale jaja!!! A mi sie dzisiaj śnił tłusty czwartek ze ten moj przyjechał ze spalonym paczkami w siatce i ze mówię do niego : aaa no tak.. Tlusty czwartek [emoji43][emoji23][emoji23][emoji23] mam nadzieję, ze sen sie nie spełnił jesli chodzi o jakość pączków [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Cześć kochane.
Ja dzisiaj odbieram wyniki badań krwi, a we wtorek mam wizytę.

Ja mam dzisiaj 8+4 nadal zero nudności, tylko mam słaby apetyt i odrobinę mnie mdli.

Przyznajcie się, która dzisiaj poluje na ciążowe ciuszki w Lidlu? [emoji14] ja juz się obkupiłam w spodnie, będę miała do pracy bo tych z H&M mi szkoda.

Do góry