whew_o
Zaangażowana w BB
To ja jestem jakaś wyjątkowa bombą jest ładny brzuszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja jestem jakaś wyjątkowa bombą jest ładny brzuszek
No właśnie spory masz bebolek, ale kazda kobieta inna. Mi chodzi o to ze tak w ciagu dnia strasznie rośnie, plasciutkiego brzucha, robi sie cos takiego... i w dzien, w dzien to samo.To ja jestem jakaś wyjątkowa bombą jest ładny brzuszek
U mnie taki sam. W pierwszej ciąży może miałam taki w 20 tygodniu! Chciałam kupić sobie dziś leginsy ciążowe ale w tym centrum handlowym nie było akurat hm mama i dalej będę się męczyć...10+2 tydzień
To dziś w Lidlu poszukaj.U mnie taki sam. W pierwszej ciąży może miałam taki w 20 tygodniu! Chciałam kupić sobie dziś leginsy ciążowe ale w tym centrum handlowym nie było akurat hm mama i dalej będę się męczyć...
No ale wlasnie jakby caly czas był, ale z rana wstaje i nie ma. Zasypiam z brzuchem, wstaje bez haha [emoji23] jak chodze np, to mi jakoś taki większy się wydaje. Moze panikuje, 2 tygodnie już dzidzi nie widziałam i jobla dostaje.
Ja tez tak mam... I w poprzednich 2 ciążach tez tak mialam.. Do 5msc w ciagu dnia nie bylo widac ze jestem w ciąży a wieczorami piłka [emoji23]No ale wlasnie jakby caly czas był, ale z rana wstaje i nie ma. Zasypiam z brzuchem, wstaje bez haha [emoji23] jak chodze np, to mi jakoś taki większy się wydaje. Moze panikuje, 2 tygodnie już dzidzi nie widziałam i jobla dostaje.