reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Meldujemy się cali i zdrowi [emoji177] serduszko bije, dzieciątko moje ma 2.37 cm [emoji177] jestem szczęśliwa. Następna wizyta 22.03 [emoji849] w międzyczasie mam wpaść na szybkie usg żebym się nie denerwowała.
Mój brzdąc Was całuje
57219291825__EE3E42FA-64B8-40C6-A3D0-5D0AEAE460C1.JPG

reklama
Jezu @Doti_88 tak strasznie mi przykro [emoji24] brakuje mi słów kochana żeby wyrazić swój smutek.. ściskam Cię mocno i trzymam kciuki za następne starania! Biedna [emoji24][emoji173]️

Dziewczyny dziś się z Wami żegnam ale nie ze smutkiem tylko z nadzieją, że kolejna ciąża będzie udana... te 6dni dały mi na tyle w kość, że dziś po wizycie poczułam ulgę... ulgę, że będę mogła zacząć jeszcze raz bez tych wszystkich dolegliwości które spędzały mi sen z powiek ... Każdej z Was życzę szczęśliwego rozwiązania i pięknych wspomnień z ciąży, tak jak powinno być. Ja nigdy się nie poddaje i teraz też tak będzie. Ściskam Was mocno i dziękuję za wsparcie które bardzo mocno odczułam z Waszej strony. Dziękuję [emoji173]

Bardzo mi przykro :(

Doti wiem, że to tylko literki, ale ja też jestem z Tobą... trzymam kciuki za uspokojenie się i za to żebyś stanęła znowu do walki! Uściski...

Doti 88,
Bardzo bardzo mi przykro, niestety też wiem co czujesz:(, tego nie da się wyrazić słowami, ale pamiętaj, że masz aniołka w niebie który będzie czuwał nad Tobą i napewno szybkn zaświeci nowe słońce nad Tobą. Trzymaj się kochana.

Dziewczyny wczoraj było tak pięknie na dworze, lepiej się czułam bo również męczyły mnie mdłości, więc postanowiłam trochę pospacerować. No i z tego wszystkiego dzisiaj obudziłam się z zimnem na ustach. Miałyście w 1trym? Co stosowałyście?
Mi właśnie opryszczka wyszla po szpitalu, ale nic nie używam. Zawsze brałam heviran w tabletkach, a teraz to wiadomo że nie można. Samo przejdzie

reklama
Dziewczyny wyszła mi cukrzyca ciążowa...:( Szlak by to trafił... Jak nie cholestaza to cukrzyca... Czy któraś z Was już to ma?
Ja mam już od 7 tyg A teraz 12. Trochę to męczące, wydaje mi się że cały dzień skupia się na mierzenie cukru i przygotowywaniu posiłków. Pierwsza wizytę u diabetologa mam w środę i pewnie będę miała insuline bo sama dieta nie daje rady. Cukier na czczo 107.

Do góry