Koko88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej mi wychodzi często za wysoki cukier na czczo niby krzywa wyszła ok ale i tak mam być na diecie cukrzycowej i co 2 tyg badam cukier na czczo,Dziewczyny wyszła mi cukrzyca ciążowa... Szlak by to trafił... Jak nie cholestaza to cukrzyca... Czy któraś z Was już to ma?
Bardzo możliwe. U mnie to organizm sobie robił co chciał moja siostra się śmiała, że spokojnie mogę zacząć się starać o fasolkę, bo to nie tak "pstryk i światło". A jednak....
Moje wynikiHej mi wychodzi często za wysoki cukier na czczo niby krzywa wyszła ok ale i tak mam być na diecie cukrzycowej i co 2 tyg badam cukier na czczo,
A jakie masz wyniki?
Jak jest przekroczone to powinnaś dostać glukometr do domu, ale u mnie to daje diabetolog, też u niego byłam. Kochana nie jest źle natej diecie napewno nie mam mowy o różnych zachciankach ale trawienie mi się porawiło. Dużo w internecie można poczytać co można jeść a czego nie.
Mi wyszły poniżej normy. W środę mam wizytę i zobaczę co mi powie lekarzCzy któraś z Was miała niskie bazofile w morfologii? Robił coś z tym lekarz?