dorzynka
Fanka BB :)
Jasne, że nie ma się co sugerować tym, że "wszyscy mają"Ojtam cudak ja nie zdążyłam z pierwszą przed 30![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, że nie ma się co sugerować tym, że "wszyscy mają"Ojtam cudak ja nie zdążyłam z pierwszą przed 30![]()
Nie wiem, jaki był na początku i nie wiem, jaką wielkość ma teraz, bo lekarze mi takiej informacji nie podawali. Nawet gdyby, to na ten wynik i tak patrzyłbym przez palce, bo badało mnie trzech różnych lekarzy na trzech różnych sprzętach, przy czym żaden nie widział zdjęć wykonanych przez poprzedników ;P . W każdym razie nie jest duży i to już cieszy.Doti kochana przykro mi! Mam nadzieję że szybko Ci się uda z drugim i że będzie wszystko dobrze:* głowa do gory:* zrób badania
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :*
Agnieszka nic się nie zmniejszył?
Jak nie jest duży to superNie wiem, jaki był na początku i nie wiem, jaką wielkość ma teraz, bo lekarze mi takiej informacji nie podawali. Nawet gdyby, to na ten wynik i tak patrzyłbym przez palce, bo badało mnie trzech różnych lekarzy na trzech różnych sprzętach, przy czym żaden nie widział zdjęć wykonanych przez poprzedników ;P . W każdym razie nie jest duży i to już cieszy.
Dzwonilam przed chwilą do Katowic umówić się na te bezpłatne prenatalne, dostałam termin 18 marca więc jeszcze sobie poczekam
Nie mam żadnych dolegliwości z brzucha :/ niby fajnie, ale trochę się martwię. Jedynie to chroniczne zmęczenie i piersi. Strasznie mnie bolą sutki. No i rozmiar przynajmniej na +czasem się martwię ale nie pojadę przecież na IP i nie zarządzam USG bo mam takie życzenie... Muszę czekać do wizyty ponad tydzień
![]()