reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

@Doti_88 kochana, mnie również jest bardzo przykro.. zycze Ci wszystkiego dobrego, żeby szczęście uśmiechnęło się do Ciebie! Wiele cioć tu będzie czekało na dobre wieści od Ciebie :*

reklama
Doti88 szkoda, że się nie udało :(
Ja już po wizycie, dziecko ma się dobrze, nadrobiło ten tydzień, o który było młodsze. Niestety krwiak też ma się nieźle, za tydzień mam się zjawić ponownie, żeby przedłużyć zwolnienie, bo teraz jestem jeszcze na tym poszpitalnym. Mam dużo wypoczywać i czekamy, aż się wchłonie. Założyli mi kartę ciąży i wreszcie poznałam termin porodu 13 września.

Dziewczyny, gratuluję pozytywnych wizyt.
Doti przesyłam pozytywną energię. Fajnie, że się nie poddajesz. Trzymam za Ciebie kciuki!

@Doti_88 przykro mi bardzo. :( Trzymaj się dzielnie i walcz dalej, bo jest o co!! Niech da Ci to jeszcze więcej siły. Jestem całym serduchem z Tobą [emoji8][emoji3590]

@Mamadwójki27 cudowny widok jak już widać że macha nóżkami i rączkami [emoji7]

@dorzynka cześć :) to Twoja pierwsza ciąża?

@Doti_88 bardzo mi przykro :( ale cieszy mnie ze jest w Tobie tyle nadziei i woli walki! Musi być już dobrze! Trzymam bardzo mocno kciuki i jak się uda wpadnij do nas i daj nam znać!

@justyndziuk super że wizyta udana :) 22.03 mam pierwsze prenatalne ;)

@Agnieszkakw kurcze to odpoczywaj ile dasz rade i mam nadzieję że na następnej wizycie już tego krwiaka nie będzie

Dziewczyny dziś się z Wami żegnam ale nie ze smutkiem tylko z nadzieją, że kolejna ciąża będzie udana... te 6dni dały mi na tyle w kość, że dziś po wizycie poczułam ulgę... ulgę, że będę mogła zacząć jeszcze raz bez tych wszystkich dolegliwości które spędzały mi sen z powiek ... Każdej z Was życzę szczęśliwego rozwiązania i pięknych wspomnień z ciąży, tak jak powinno być. Ja nigdy się nie poddaje i teraz też tak będzie. Ściskam Was mocno i dziękuję za wsparcie które bardzo mocno odczułam z Waszej strony. Dziękuję [emoji173]

Bardzo mi przykro :(:(:( Miałam już nadzieje, że takich wieści już tutaj nie będzie.
Trzymaj się doti!

Doti kochana przykro mi! Mam nadzieję że szybko Ci się uda z drugim i że będzie wszystko dobrze:* głowa do gory:* zrób badania :)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :*
Agnieszka nic się nie zmniejszył?

reklama
Do góry