reklama
Agnieszka kw
Fanka BB :)
Doti88 szkoda, że się nie udało
Ja już po wizycie, dziecko ma się dobrze, nadrobiło ten tydzień, o który było młodsze. Niestety krwiak też ma się nieźle, za tydzień mam się zjawić ponownie, żeby przedłużyć zwolnienie, bo teraz jestem jeszcze na tym poszpitalnym. Mam dużo wypoczywać i czekamy, aż się wchłonie. Założyli mi kartę ciąży i wreszcie poznałam termin porodu 13 września.
Ja już po wizycie, dziecko ma się dobrze, nadrobiło ten tydzień, o który było młodsze. Niestety krwiak też ma się nieźle, za tydzień mam się zjawić ponownie, żeby przedłużyć zwolnienie, bo teraz jestem jeszcze na tym poszpitalnym. Mam dużo wypoczywać i czekamy, aż się wchłonie. Założyli mi kartę ciąży i wreszcie poznałam termin porodu 13 września.
moniczka2609
marii19
@Mamadwójki27 cudowny widok jak już widać że macha nóżkami i rączkami [emoji7]
@dorzynka cześć to Twoja pierwsza ciąża?
@Doti_88 bardzo mi przykro ale cieszy mnie ze jest w Tobie tyle nadziei i woli walki! Musi być już dobrze! Trzymam bardzo mocno kciuki i jak się uda wpadnij do nas i daj nam znać!
@justyndziuk super że wizyta udana 22.03 mam pierwsze prenatalne
@Agnieszkakw kurcze to odpoczywaj ile dasz rade i mam nadzieję że na następnej wizycie już tego krwiaka nie będzie
@dorzynka cześć to Twoja pierwsza ciąża?
@Doti_88 bardzo mi przykro ale cieszy mnie ze jest w Tobie tyle nadziei i woli walki! Musi być już dobrze! Trzymam bardzo mocno kciuki i jak się uda wpadnij do nas i daj nam znać!
@justyndziuk super że wizyta udana 22.03 mam pierwsze prenatalne
@Agnieszkakw kurcze to odpoczywaj ile dasz rade i mam nadzieję że na następnej wizycie już tego krwiaka nie będzie
olagie
Dziewczyny dziś się z Wami żegnam ale nie ze smutkiem tylko z nadzieją, że kolejna ciąża będzie udana... te 6dni dały mi na tyle w kość, że dziś po wizycie poczułam ulgę... ulgę, że będę mogła zacząć jeszcze raz bez tych wszystkich dolegliwości które spędzały mi sen z powiek ... Każdej z Was życzę szczęśliwego rozwiązania i pięknych wspomnień z ciąży, tak jak powinno być. Ja nigdy się nie poddaje i teraz też tak będzie. Ściskam Was mocno i dziękuję za wsparcie które bardzo mocno odczułam z Waszej strony. Dziękuję [emoji173]
Bardzo mi przykro Miałam już nadzieje, że takich wieści już tutaj nie będzie.
Trzymaj się doti!
reklama
Lovi23
Tak , niestety... na czczoTo wynik na czczo?