reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Jutro wskakuje w 12tc więc jedną nogą już prawie jestem w 2 trymestrze :D Od kilku dni w dole brzucha mam takie dziwne uczucie jakby łaskotania, jakby motylki tylko że nie w żołądku a w macicy :p Czy to w ogole możliwe żebym
Mogła już jakieś delikatne czuła muśnięcia malutkich raczek i nóżek? Czy to mnie poprostu swędzi w środku macica albo pęcherz? XD Sory że ja jak zwykle z jakimś durnym pytaniem ale mnie to spędza sen z powiek bo prawie ciagle to czuje ;)

Jutro wskakuje w 12tc więc jedną nogą już prawie jestem w 2 trymestrze :D Od kilku dni w dole brzucha mam takie dziwne uczucie jakby łaskotania, jakby motylki tylko że nie w żołądku a w macicy :p Czy to w ogole możliwe żebym
Mogła już jakieś delikatne czuła muśnięcia malutkich raczek i nóżek? Czy to mnie poprostu swędzi w środku macica albo pęcherz? XD Sory że ja jak zwykle z jakimś durnym pytaniem ale mnie to spędza sen z powiek bo prawie ciagle to czuje ;)

Ja z synem czułam w 12 tygodniu

@Anastazja35x serio? Kurczę czyli to możliwe? Nie jest to żaden ból ani nic takiego tylko właśnie takie jakby trzepotanie skrzydełek motylka :D a czytałam że w tym tyg dziecko jest bardzo aktywne w macicy

Jutro wskakuje w 12tc więc jedną nogą już prawie jestem w 2 trymestrze :D Od kilku dni w dole brzucha mam takie dziwne uczucie jakby łaskotania, jakby motylki tylko że nie w żołądku a w macicy [emoji14] Czy to w ogole możliwe żebym
Ja w pierwszej ciąży ruchy czułam koło 20tc

Czytałam też gdzieś na fb na jakieś grupie jak dziewczyny pisały ze w 13tc 15tc czuja ruchy po jedzeniu czy z rana co dla mnie wydawało sie jakimś absurdem aby tak wcześnie cokolwiek czuć, czytałam że tam bliżej 20 tygodnia. Ale mnie zszokowało to co czuje, najbardziej z rana

reklama
Czytałam też gdzieś na fb na jakieś grupie jak dziewczyny pisały ze w 13tc 15tc czuja ruchy po jedzeniu czy z rana co dla mnie wydawało sie jakimś absurdem aby tak wcześnie cokolwiek czuć, czytałam że tam bliżej 20 tygodnia. Ale mnie zszokowało to co czuje, najbardziej z rana
Mogą to być ruchy :) Przekonasz się czy z dnia na dzień będą przybierać na mocy [emoji16]

Do góry