reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Gratuluję wszystkich dzisiejszych wizyt [emoji173] aż uśmiech pojawia się na twarzy czytając posty [emoji16]
Ps. Dostałam dziś rano od męża bukiet pięknych tulipanów i luteine [emoji23] Dziewczyny w tym całym moim oczekiwaniu i strachu rozbawiło mnie to łez...

@pumelova jak się czujesz? Krwawienie ustało?

reklama
Hej. Padam na twarz. Byłam z dziećmi na sali zabaw (Tylko my byliśmy), potem w Biedrze, w końcu syn padł po 20 a córka chwilę później a ja mam ochotę poczytać bo w końcu wolne ale też spać mi się chce i nie wiem co robić [emoji28] jutro przyjeżdża mąż więc choć w weekend będzie łatwiej uff..

@natalias ja byłam dziś tylko z synem u rodziców i samo kierowanie samochodem wymagało ode mnie mega koncentracji. Po powrocie padłam i już nie wstałam

Doti88 fajny prezent;) u mnie zakaz odwiedzin bo grypa więc cały dzień kisze się sama. Krwotok ustal, jeszcze przy podcieraniu coś brudze. Oby tak zostało bo chciałabym wrócić do domu, do córki i męża:(

@natalias ja byłam dziś tylko z synem u rodziców i samo kierowanie samochodem wymagało ode mnie mega koncentracji. Po powrocie padłam i już nie wstałam
Ode mnie też wymaga, ale siedząc pon-pt bez kontaktu z nikim poza dziećmi można ocipiec [emoji58] z tej deprechy to mi się nawet nie chce w necie pisać w sumie [emoji849]

[GROUP=][/GROUP]
Ja już w domu całe szczęście . Dostałam dopegyt 2x1 tabletka. Wyszły mi też bakterie w moczu. Czekam też na wynik posiewu. A i umowilam się na prenatalne na 25 lutego, będzie wtedy 12+
Paula jakie masz ciśnienie że ci dopegyt przepisali? Muszę sobie kupić ciśnieniomierz bo na każdej wizycie mam ok 140/80 a w poprzednich ciążach miałam problem z ciśnieniem właśnie

Ja też po wizycie ale to była tylko taka z podglądem podwozia [emoji23] USG mam za tydzień. Przepisał mi kilka badań na następną wizytę typu toxo, różyczka (chociaż ja w dzieciństwie przechodziłam), wr, hbs, HIV, TSH i coś tam jeszcze. Zbadał, pobrał cytologię, przedłużył L4 i wsio.

Dziś żadnego prezentu nie mam dla męża, w ogóle zapomniałam całkiem o tych walentynkach [emoji23] a dzisiaj mija 12lat od kiedy jesteśmy razem, z więzienia juz bym wychodziła za dobre sprawowanie [emoji23] za to jutro jedziemy do Krakowa na weekend w trójkę.

150-160 na 110-130

Moja randka zaczęła sie o 20, skończyła po 20.45, zbadał mnie, rozmawiał bardzo długo, bobas ma juz 1,9 cm, gdzie jeszcze w poniedziałek miał 1,6 cm :) cieszę sie jak głupia, gdy słyszę to serducho :)

gratuluję wszystkich tych wielkoludkow cudownych :*

reklama
Do góry