reklama
jurkovska
Fanka BB :)
Jutro wskakuje w 12tc więc jedną nogą już prawie jestem w 2 trymestrze Od kilku dni w dole brzucha mam takie dziwne uczucie jakby łaskotania, jakby motylki tylko że nie w żołądku a w macicy Czy to w ogole możliwe żebym
Mogła już jakieś delikatne czuła muśnięcia malutkich raczek i nóżek? Czy to mnie poprostu swędzi w środku macica albo pęcherz? XD Sory że ja jak zwykle z jakimś durnym pytaniem ale mnie to spędza sen z powiek bo prawie ciagle to czuje
Mogła już jakieś delikatne czuła muśnięcia malutkich raczek i nóżek? Czy to mnie poprostu swędzi w środku macica albo pęcherz? XD Sory że ja jak zwykle z jakimś durnym pytaniem ale mnie to spędza sen z powiek bo prawie ciagle to czuje
Paula2019
Też mam prenatalne 25.02 o godzinie 9
W którym będziesz tygodniu?
moniczka2609
11+4 z OMW którym będziesz tygodniu?
A z USG 12+1
Anastazja35x
Jutro wskakuje w 12tc więc jedną nogą już prawie jestem w 2 trymestrze Od kilku dni w dole brzucha mam takie dziwne uczucie jakby łaskotania, jakby motylki tylko że nie w żołądku a w macicy Czy to w ogole możliwe żebym
Ja z synem czułam w 12 tygodniu
jurkovska
@Anastazja35x serio? Kurczę czyli to możliwe? Nie jest to żaden ból ani nic takiego tylko właśnie takie jakby trzepotanie skrzydełek motylka a czytałam że w tym tyg dziecko jest bardzo aktywne w macicy
Lovi23
Ja w pierwszej ciąży ruchy czułam koło 20tcJutro wskakuje w 12tc więc jedną nogą już prawie jestem w 2 trymestrze Od kilku dni w dole brzucha mam takie dziwne uczucie jakby łaskotania, jakby motylki tylko że nie w żołądku a w macicy [emoji14] Czy to w ogole możliwe żebym
jurkovska
Czytałam też gdzieś na fb na jakieś grupie jak dziewczyny pisały ze w 13tc 15tc czuja ruchy po jedzeniu czy z rana co dla mnie wydawało sie jakimś absurdem aby tak wcześnie cokolwiek czuć, czytałam że tam bliżej 20 tygodnia. Ale mnie zszokowało to co czuje, najbardziej z rana
reklama
Lovi23
Mogą to być ruchy Przekonasz się czy z dnia na dzień będą przybierać na mocy [emoji16]Czytałam też gdzieś na fb na jakieś grupie jak dziewczyny pisały ze w 13tc 15tc czuja ruchy po jedzeniu czy z rana co dla mnie wydawało sie jakimś absurdem aby tak wcześnie cokolwiek czuć, czytałam że tam bliżej 20 tygodnia. Ale mnie zszokowało to co czuje, najbardziej z rana