reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Gratuluję wszystkich dzisiejszych wizyt [emoji173] aż uśmiech pojawia się na twarzy czytając posty [emoji16]
Ps. Dostałam dziś rano od męża bukiet pięknych tulipanów i luteine [emoji23] Dziewczyny w tym całym moim oczekiwaniu i strachu rozbawiło mnie to łez...

@pumelova jak się czujesz? Krwawienie ustało?

reklama
Hej. Padam na twarz. Byłam z dziećmi na sali zabaw (Tylko my byliśmy), potem w Biedrze, w końcu syn padł po 20 a córka chwilę później a ja mam ochotę poczytać bo w końcu wolne ale też spać mi się chce i nie wiem co robić [emoji28] jutro przyjeżdża mąż więc choć w weekend będzie łatwiej uff..

@natalias ja byłam dziś tylko z synem u rodziców i samo kierowanie samochodem wymagało ode mnie mega koncentracji. Po powrocie padłam i już nie wstałam

Doti88 fajny prezent;) u mnie zakaz odwiedzin bo grypa więc cały dzień kisze się sama. Krwotok ustal, jeszcze przy podcieraniu coś brudze. Oby tak zostało bo chciałabym wrócić do domu, do córki i męża:(

@natalias ja byłam dziś tylko z synem u rodziców i samo kierowanie samochodem wymagało ode mnie mega koncentracji. Po powrocie padłam i już nie wstałam
Ode mnie też wymaga, ale siedząc pon-pt bez kontaktu z nikim poza dziećmi można ocipiec [emoji58] z tej deprechy to mi się nawet nie chce w necie pisać w sumie [emoji849]

[GROUP=][/GROUP]
Ja już w domu całe szczęście . Dostałam dopegyt 2x1 tabletka. Wyszły mi też bakterie w moczu. Czekam też na wynik posiewu. A i umowilam się na prenatalne na 25 lutego, będzie wtedy 12+
Paula jakie masz ciśnienie że ci dopegyt przepisali? Muszę sobie kupić ciśnieniomierz bo na każdej wizycie mam ok 140/80 a w poprzednich ciążach miałam problem z ciśnieniem właśnie

Ja też po wizycie ale to była tylko taka z podglądem podwozia [emoji23] USG mam za tydzień. Przepisał mi kilka badań na następną wizytę typu toxo, różyczka (chociaż ja w dzieciństwie przechodziłam), wr, hbs, HIV, TSH i coś tam jeszcze. Zbadał, pobrał cytologię, przedłużył L4 i wsio.

Dziś żadnego prezentu nie mam dla męża, w ogóle zapomniałam całkiem o tych walentynkach [emoji23] a dzisiaj mija 12lat od kiedy jesteśmy razem, z więzienia juz bym wychodziła za dobre sprawowanie [emoji23] za to jutro jedziemy do Krakowa na weekend w trójkę.

150-160 na 110-130

Moja randka zaczęła sie o 20, skończyła po 20.45, zbadał mnie, rozmawiał bardzo długo, bobas ma juz 1,9 cm, gdzie jeszcze w poniedziałek miał 1,6 cm :) cieszę sie jak głupia, gdy słyszę to serducho :)

gratuluję wszystkich tych wielkoludkow cudownych :*

reklama
Do góry