U
użytkownik188836
Gość
Kurcze, czytania a czytania. Póki co mało się udzielam, ale czytam ja bieżąco. Przyznam szczerze ze znalazlam forum przez przypadek ale to był swietny pomysł, zawsze moze doradzic sie kogos bardziej doswiadczonego. Z drugiej strony, nieraz sie zle czuje, panikuje, a pozniej wchodze na forum i widzę ze połowa mam tutaj tak ma, człowiek spokojniejszy. Tak czytam i wydaje mi się że chyba jestem tu najmłodsza, mam nadzieje ze mimo wszystko jakoś sie tu odnajde bo póki co to wstydzioch i trochę boje się udzielać. Taki charakter ;> My z narzeczonym akurat jesteśmy w trakcie kupowania mieszkania, cale szczęście ♡ 2 lata do tego dazylismy. Poki co mieszkam z teściami, wiec szczerze mowiac odkad jestem w ciazy ze wszystkim mnie wyreczaja, w sumie juz wczesniej na mnie dmuchali i chuchali. W sumie teraz to serio dla mnie duzo, bo non stop zestresowana w wyrku, co chwile gdzies od 6 tygodnia plamie. Pisalam Wam ze w niedziele polecialo troche krwi, w sumie na nastepny dzien przeszlo i stwierdzilam ze poczekam juz do wizyty, tak wiec jutro mam nadzieje ze bedzie dzień samych dobrych wieści, trzymam kciuki za wszystkie wizytujace mamusie razem ze mną ♡