reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Dziękuję Wam za słowa wsparcia [emoji8]

Ewa trzymam kciuki że będzie wszystko u Ciebie dobrze. Moja bratowa zaszła w ciążę kp, karmiłam przez całą ciążę i potem dwójkę na raz [emoji39] mój synek sam się wręcz odstawił. W ciągu dnia przeszedł płynnie na posiłki stałe, a w nocy widziałam i czułam że po jakimś czasie to juz tylko przytulenie, wręcz gryzł mnie czasem bo mu lecialo, a on chciał sobie pociumkac (jest całkowicie bezsmoczkowy i nigdy smoka nie chciał). I tez poszło gładko. W nocy budzi się dwa razy ale poprzytulam go ja lub Mąż i śpi dalej.
Podobno są dwie szkoły co do kp podczas ciąży, moja ginekolog akurat jest z tych co uważa że powinno się odstawić malucha w ciąży. Mnie mówiła że jest mało prawdopodobne abym zaszła w ciążę dopóki nie odstawie syna, to się zdziwi jak do niej pójdę bo na razie nie było terminu, ale niestety skończyło się tak szybko jak się zaczęło. Teraz muszę szybko zamknąć ten rozdział, zregenerować siły i otworzyć czystą kartkę. Oby rownie szybko się udało i trwało 9 miesięcy

reklama
@Myszka90 bardzo mi przykro [emoji26][emoji24] trzymam kciuki za następne starania! Nie załamuj się kochana, stan na nogi i starajcie się dalej [emoji173]️ ściskam Cię mocno!

Mi się dziś śniło, że poroniłam... Że poszłam do toalety i wysikalam Dzieciątko, które mieściło mi się na dłoni... :( Straszny sen...

reklama
@justyndziuk ja Cię doskonale rozumiem, mi piersi powiększył się juz prawie o 2 rozmiary... Do spania zakladam juz miekki top bo nie ogarnelabym hehe a miałam takie ładne B hehe

Do góry