reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

No właśnie mi nie dał na pierwszej wizycie bo trafiłam do niego bardzo wcześnie bo w 4-5tyg. Więc mam nadzieję, że w piątek już się coś więcej będzie dziać i ma mi założyć kartę ciąży.

Właśnie wciągnęłam pierogi ruskie. Pierwszy raz miałam na coś taką ochotę, że miałam wrażenie, że oszaleje jak nie zjem hehe.

reklama
Boze, ile wy piszecie :p Piszecie i piszecie, a czlowiek nie ma kiedy nadrobić.
Wrocilam dzis od kolejnego lekarza i kolejny powiedzial, ze raczej nie musze nic przyjmowac, bo mi awidność wyszla ponad 86, ale powtorzą badania. Jesli wyjdzie, ze wyjdzie dobrze, to bede miala niepotrzebne opakowania rovamycyny ;)

Ja sie zdziwiłam jak przeczytałam że dostałaś rovamecynę. Moim zdaniem nie potrzebnie :)

Cały czas mam wrażenie, że jestem ze wszystkim opóźniona w stosunku do Was, stąd moje pytania. Ja mam termin na 30 września więc ciążowo jestem tu "najmłodsza " A okazać się jeszcze może, że przesunie mi się na październik.

Ja na pierwszej wizycie 2 tygodnie temu.
Morfologie, tsh, WR i nie pamiętam co jeszcze, napewno coś z grupą krwi i przeciwciałami
Edit: a i glukoze
Ja miałam takie
Do tego jeszcze biocenoza pochwy
IMG_20190204_153013576.jpeg

Cały czas mam wrażenie, że jestem ze wszystkim opóźniona w stosunku do Was, stąd moje pytania. Ja mam termin na 30 września więc ciążowo jestem tu "najmłodsza " A okazać się jeszcze może, że przesunie mi się na październik.
Nie jesteś sama [emoji6] ja też mam na 30.09 ale ciąża około tydzień młodsza więc październik też mnie wita [emoji28]

Ja mam na koniec wrzesnia wedlug apki wiec witam w klubie [emoji23]
Ja tez jestem opozniona bo bylam ponad dwa tyg temu u gina, tydzien spoznienia w okresie, test negatyw. Dostalam luteine, po odstawieniu przez tydzien brak @, wiec zrobilam test. I tako jestem..

Nie jesteś sama [emoji6] ja też mam na 30.09 ale ciąża około tydzień młodsza więc październik też mnie wita [emoji28]
I jak wyglądasz z wizytami? Ja byłam na pierwszej 25 stycznia (miałam USG i było widać pęcherzyk i woreczek żółtkowy) i teraz mam 8 lutego w piątek, będziemy szukać serduszka.

reklama
I jak wyglądasz z wizytami? Ja byłam na pierwszej 25 stycznia (miałam USG i było widać pęcherzyk i woreczek żółtkowy) i teraz mam 8 lutego w piątek, będziemy szukać serduszka.
Byłam w sobotę na pierwszej i sam pęcherzyk. Lekarz twierdzi, że ciąża jest około 1tydz młodsza i kolejną wizytę mam na 23.02. Spokojnie czekam a to jeszcze tyle czasu...[emoji44]

Do góry