reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Nie jesteś sama [emoji6] ja też mam na 30.09 ale ciąża około tydzień młodsza więc październik też mnie wita [emoji28]
ja tez koniec wrzesnia, zawsze miałam terminy na poczatek miesiąca, a rodziłam 6 dni wcześniej. Zobaczymy jak teraz. Cykle bardzo nieregularne, raczej krótkie około 23-26 dni , test robiłam w 30 dniu i był pozytyw.
Tez jeszcze żadnych badań nie robiłam , poza betą ale to dla potwierdzenia ciąży.
To chyba zostałam jedyna, która jeszcze u lekarza nie była

no tak , odpaliłam kompa, żeby jedzenie kotom kupić , a oczywiście zapomniałam i siedze na forum

reklama
Ja płaciłam za komplet badan 460 zł u nas ;/ w szoku byłam jak poszłam do okienka, ale w sumie babka, która mi pobierała krew śmiała się ze się dzisiaj wykosztuje..
ja mam wizytę za 2 tygodnie, mam nadzieje, ze co 2 tygodnie będzie mnie przyjmowała.
Ale mi się dzisiaj nic nie chce, przespałam z moim pół dnia [emoji173]️ kochane lenistwo.
Żeście się rozpisały tutaj :p

Ja zawsze miałam okres co 28 dni, jak szwajcarski zegarek. Test robiłam na 32 dzień i już były dwie bardzo wyraźne ciemne kreski. :)

Hej
Jestem tu nowa z terminem na września, dokładnie 25.09...
To moja trzecia ciąża.. W domu mam juz 2 córki

Zemnie znowu niestety popecialo troche zywej krwi tylko teraz na dodtek mocno kuje mnie podbrzusze . I nie wiem sama co robic krwi juz nie ma byla tylko czerwona Palma ale teraz sa lekkie plamienia ale caly czas mocno mnie kuje . Nie wiem czy jechac z tym do Szpitala odrazu czy umoeic sie na jakas wizyte wczesniejsza ale to pewne dopiero za kilka dni byla by wizyta . Jak to jest e eczesnej ciazy w szpitalach normalnie musze przyjac I mnie zbadac jak mialam krwawienie I mam bol brzucha czy raczej to bagatelizuja ?

reklama
Zemnie znowu niestety popecialo troche zywej krwi tylko teraz na dodtek mocno kuje mnie podbrzusze . I nie wiem sama co robic krwi juz nie ma byla tylko czerwona Palma ale teraz sa lekkie plamienia ale caly czas mocno mnie kuje . Nie wiem czy jechac z tym do Szpitala odrazu czy umoeic sie na jakas wizyte wczesniejsza ale to pewne dopiero za kilka dni byla by wizyta . Jak to jest e eczesnej ciazy w szpitalach normalnie musze przyjac I mnie zbadac jak mialam krwawienie I mam bol brzucha czy raczej to bagatelizuja ?
Jedź do szpitala. Nie bagatelizuj tego.

Do góry