reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Nie martw się niepotrzebnie. Acard też ma działanie przeciwzakrzepowe i skoro lekarz rozważał różne opcje i wybrał akurat tą to pewnie w Twoim przypadku jest to uzasadnione. Każda z nas ma inną historię i przyczynę i na podstawie wywiadu lekarz wtedy decyduje.

Haha dobrze że nie jestem sama [emoji16]
My w dodatku dzisiaj cały dzień u moich rodziców. Mama karmiła mnie jak szalona dzisiaj hahahaha [emoji1787]

Tutaj na tym forum nie da się być samej <3 co mnie bardzo cieszy! Wszystkie musimy się wspierać, nawet w jedzeniu, może to głupie ale czuję że będziecie mi bliższe niż moje pseudo psiapsi :D

Klaudia oby wszystko było w porządku i na pewno tak będzie [emoji4] ja w poprzedniej ciąży ciągle strach i plamienia i krwawienia niewiadomo skąd. Zwykłe potem na USG na IP okazywało się że to krwiaczek lub że naczynko jakieś peklo. Brałam duphaston i acard. A teraz biega już mój 15 miesięczny synek mimo że wielokrotnie strachu nam zrobił będąc w brzuchu [emoji4][emoji4][emoji4]

Dobrze, że piszecie o tych lekarstwach, które przyjmujecie, bo przypomniało mi to o tym, że sama muszę wziąć luteinę. Nawet nie wiecie, a pomagacie, dzięki ;)

Ja też wizyta w piątek.
Nudności zero. Jem jak prosiak. Dzisiaj dokucza mi znowu podbrzusze ale do zniesienia.
Byle do przodu!
Ja też co chwilę jem.... [emoji849] Ale co dziwne waga spadla , nie wiem od czego, bo ani mdłości nie miałam ani wymiotow [emoji848] wazylam 60kg a teraz 58kg.

Może Ci się zapotrzebowanie energetyczne zwiększyło i troszkę waga spadła. Pamiętaj też o gromadzeniu wody. Mi się waga dobowa potrafi wahać o 2 kg nawet ..
Ja się muszę dzisiaj zważyć.
W nocy obudził mnie ból podbrzusza. Nie wyspałam się:(

reklama
Do góry