reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Nie martw się niepotrzebnie. Acard też ma działanie przeciwzakrzepowe i skoro lekarz rozważał różne opcje i wybrał akurat tą to pewnie w Twoim przypadku jest to uzasadnione. Każda z nas ma inną historię i przyczynę i na podstawie wywiadu lekarz wtedy decyduje.

Haha dobrze że nie jestem sama [emoji16]
My w dodatku dzisiaj cały dzień u moich rodziców. Mama karmiła mnie jak szalona dzisiaj hahahaha [emoji1787]

Tutaj na tym forum nie da się być samej <3 co mnie bardzo cieszy! Wszystkie musimy się wspierać, nawet w jedzeniu, może to głupie ale czuję że będziecie mi bliższe niż moje pseudo psiapsi :D

Klaudia oby wszystko było w porządku i na pewno tak będzie [emoji4] ja w poprzedniej ciąży ciągle strach i plamienia i krwawienia niewiadomo skąd. Zwykłe potem na USG na IP okazywało się że to krwiaczek lub że naczynko jakieś peklo. Brałam duphaston i acard. A teraz biega już mój 15 miesięczny synek mimo że wielokrotnie strachu nam zrobił będąc w brzuchu [emoji4][emoji4][emoji4]

Dobrze, że piszecie o tych lekarstwach, które przyjmujecie, bo przypomniało mi to o tym, że sama muszę wziąć luteinę. Nawet nie wiecie, a pomagacie, dzięki ;)

Ja też wizyta w piątek.
Nudności zero. Jem jak prosiak. Dzisiaj dokucza mi znowu podbrzusze ale do zniesienia.
Byle do przodu!
Ja też co chwilę jem.... [emoji849] Ale co dziwne waga spadla , nie wiem od czego, bo ani mdłości nie miałam ani wymiotow [emoji848] wazylam 60kg a teraz 58kg.

Może Ci się zapotrzebowanie energetyczne zwiększyło i troszkę waga spadła. Pamiętaj też o gromadzeniu wody. Mi się waga dobowa potrafi wahać o 2 kg nawet ..
Ja się muszę dzisiaj zważyć.
W nocy obudził mnie ból podbrzusza. Nie wyspałam się:(

reklama
Do góry