Może jakis wypad weekendowy? Jesli mozesz uciekaj w gory albo nad morze odetchnac od codzienności. Kobieta ma w sobie duzo siły! Odzyskasz równowagę i potem ze zdwojona siła do dzieła przesyłam ci miliony usciskow i buziakow i za pare mcy czekamy na info o dwoch kreseczkach!Tak dokładnie zacznę od zmiany lekarza a później badania. Dziękuję Ci ślicznie trzymaj się dzielnie
reklama
whew_o
Zaangażowana w BB
Przykro nam ściskam Cię mocno [emoji8]Jestem już dziewczyny po zabiegu niestety nawet po badaniu nie było echa serduszka.. Dzisiaj mal być 7.3tyg jak opisał lekarz jak dobrze zrozumiałam na badaniu usg moje maleństwo zatrzymało się 6.5tyg.. I w tym dniu miałam krwawienie zatrzymalam je duphastonem tak jak kazał mi lekarz.. Poronienie chybione zatrzymane.. Nie wiem co myśleć wiem że muszę zrobić badania bo to druga poronienia ciaza.. Dziewczynki trzymajcie się dzielnie będę zaglądać co u was słychać i czytać ciesząc się że u was dobrze :*
1016lew
Fanka BB :)
Jestem już dziewczyny po zabiegu niestety nawet po badaniu nie było echa serduszka.. Dzisiaj mal być 7.3tyg jak opisał lekarz jak dobrze zrozumiałam na badaniu usg moje maleństwo zatrzymało się 6.5tyg.. I w tym dniu miałam krwawienie zatrzymalam je duphastonem tak jak kazał mi lekarz.. Poronienie chybione zatrzymane.. Nie wiem co myśleć wiem że muszę zrobić badania bo to druga poronienia ciaza.. Dziewczynki trzymajcie się dzielnie będę zaglądać co u was słychać i czytać ciesząc się że u was dobrze :*
Bardzo mi przykro. Trzymaj się dzielnie
pumelova
Sylhia polecam Ci zrobić badania m.in genetyczne w kierunku trombofilii - możesz mieć jakąś mutacje i skłonności do zakrzepicy. Mi wyszła mutacja jednego z tych genów i po 2 obumarlych ciazach trzecią ciążę miałam prowadzona na heparynie(zastrzyki przeciwzakrzepowe) i donosilam:*
Ania23081991
Nie wiem czy już ktoś Ci nie odpowiedział ale najwyżej będzie podwójnie - badanie prenatalne pomiędzy 11 a 14 tygodniem ale zaleca się aby najlepiej było pomiędzy 12 a 13 (najlepsza wielkość dzidziusia)Robią i tak i tak, ale przeważnie jak kobieta jest szczuplutka to często już przez powłoki
Mi już trochę lepiej dzisiaj, nos dalej zatkany ale nie leci jak z kranu. Chyba te inhalacje pomogły. Byłam dzisiaj u położnej po L4 i mam wystawione do 14.02 i w walentynki wizyta u lekarza. Dwa tygodnie w niepewności przede mną przed kolejną wizytą
Dziewczynki w którym tc dokładnie idze się na te pierwsze prenatalne? Matko i córko już nie pamiętam dokładnie w którym tc się to robi [emoji23]
Koko88
@Sylhia000 bardzo mi przykro... mam nadzieje ze odnajdziesz w sobie siłę, tego Ci zycze Kochana!!!
Paula2019
Czyli najlepiej pomiędzy 12+0 A 12+6? Pytam, bo też muszę się umówićNie wiem czy już ktoś Ci nie odpowiedział ale najwyżej będzie podwójnie - badanie prenatalne pomiędzy 11 a 14 tygodniem ale zaleca się aby najlepiej było pomiędzy 12 a 13 (najlepsza wielkość dzidziusia)
Ania23081991
Tak dokładnie. Ja zapisałam się w dniu w którym wypada mi 12 tydzień + 4 dzień (na pierwszym usg wyszło że dzidziuś jest 2 dni młodszy niż to wynika z om)Czyli najlepiej pomiędzy 12+0 A 12+6? Pytam, bo też muszę się umówić
justyndziuk
@Sylhia000 tak strasznie mi przykro.. nie poddawaj się kochana, jeszcze wszystko będzie dobrze :*
reklama
HappyBabyMama
Dziewczyny tal barfzo nie mogę się doczekać piątku!!!!!!