reklama
Ann89
Fanka BB :)
Dziewczynki byłam u innego lekarza na NFZ i na USG serduszko bije ok 180u/m (tak się chyba pisze ) wg teorii płci na podst tętna to może będzie dziewuszka [emoji23]
U nas posypał o i droga do przedszkola zajęła nam 15min chociaż to bardzo blisko ale trzeba było śnieżki co chwila robić [emoji23]
U nas posypał o i droga do przedszkola zajęła nam 15min chociaż to bardzo blisko ale trzeba było śnieżki co chwila robić [emoji23]
martoosia04
Dziewczynki byłam u innego lekarza na NFZ i na USG serduszko bije ok 180u/m (tak się chyba pisze ) wg teorii płci na podst tętna to może będzie dziewuszka [emoji23]
Piękne tętno. oby na róż [emoji166]
U nas było 160. Ale za choinkę nie pamietam jakie mieli chłopcy. Ale dla mnie to kolejna dziwna wróżba ktora sie nie zawsze sprawdza. Przynajmniej ja na nic się nie nastawiam.
moniczka2609
Super tętno [emoji7] oby wszystkie nasze dzieciaczki były zdrowe [emoji7]Dziewczynki byłam u innego lekarza na NFZ i na USG serduszko bije ok 180u/m (tak się chyba pisze ) wg teorii płci na podst tętna to może będzie dziewuszka [emoji23]
Ann89
Daj spokój ostatnio w nocy było mi tak duszno że musiałam otworzyć okno ale za chwilę je zamknęłam bo nie dało się oddychać@Ann89 świetne wieści :*
U nas też śnieg ale przy takim smogu to ja odpuszczam wszelkie spacery. Migdały wpieprzam tonami bo tylko to na mdłości pomaga.
Ann89
U mnie córeczka miała 165 a Hubert nie mam pojęcia bo lekarz nic nie mówiłPiękne tętno. oby na róż [emoji166]
U nas było 160. Ale za choinkę nie pamietam jakie mieli chłopcy. Ale dla mnie to kolejna dziwna wróżba ktora sie nie zawsze sprawdza. Przynajmniej ja na nic się nie nastawiam.
reklama
martoosia04
Mi też co chwile jest duszno. Chce wywietrzyć w domu, ale przy tym mrozie to po 5 min jest tu lodówka w mieszkaniu