reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Ja już od rana zaliczyłam sanki z córką bo śniegu wreszcie napadało i zakupy zaliczyłyśmy, w domu pustki a żołądek na drugą stronę wkręcało [emoji57] w sklepie śledzie zobaczyłam i musiałam kupić [emoji28]

reklama
U mnie tez napadło i tak bym chciała iść z psami na spacer a ja mogę tylko leżeć Wiec i one musza leżeć ze mną, a taka piękna pogoda [emoji24][emoji7]

Ja wczoraj mężowi ryby smazylam-płotki i leszczyki bo lubimy łowić...takie do octu...matko jak ja się namęczyłam przy tym zapachu! Myślałam że z 10x WC zaliczę! Ale udało się bez uff...

Dziewczynki byłam u innego lekarza na NFZ i na USG serduszko bije ok 180u/m (tak się chyba pisze ;)) wg teorii płci na podst tętna to może będzie dziewuszka [emoji23]
U nas posypał o i droga do przedszkola zajęła nam 15min chociaż to bardzo blisko ale trzeba było śnieżki co chwila robić [emoji23]

Dziewczynki byłam u innego lekarza na NFZ i na USG serduszko bije ok 180u/m (tak się chyba pisze ;)) wg teorii płci na podst tętna to może będzie dziewuszka [emoji23]
U nas posypał o i droga do przedszkola zajęła nam 15min chociaż to bardzo blisko ale trzeba było śnieżki co chwila robić [emoji23]

Piękne tętno. :) oby na róż [emoji166]

U nas było 160. Ale za choinkę nie pamietam jakie mieli chłopcy. Ale dla mnie to kolejna dziwna wróżba ktora sie nie zawsze sprawdza. Przynajmniej ja na nic się nie nastawiam.

Super tętno [emoji7] oby wszystkie nasze dzieciaczki były zdrowe [emoji7]

@Ann89 świetne wieści :*
U nas też śnieg ale przy takim smogu to ja odpuszczam wszelkie spacery. Migdały wpieprzam tonami bo tylko to na mdłości pomaga.

Piękne tętno. :) oby na róż [emoji166]

U nas było 160. Ale za choinkę nie pamietam jakie mieli chłopcy. Ale dla mnie to kolejna dziwna wróżba ktora sie nie zawsze sprawdza. Przynajmniej ja na nic się nie nastawiam.
U mnie córeczka miała 165 a Hubert nie mam pojęcia bo lekarz nic nie mówił

reklama
Do góry