reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Hey Dziewczyny :)
Dzisiaj miałam wizytę na NFZ i wszystko w porządku :) . Maleństwo się dobrze rozwija .

Załączniki

• 970DA307-157F-4D67-A2F5-E08A94877635.jpeg
    970DA307-157F-4D67-A2F5-E08A94877635.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 114
Ja w pierwszej ciąży brałam duphaston ale żadnych dolegliwości nie mialam

Wiek to jedno a obowiązki to drugie, wiecie w pierwszej ciąży to sobie leżałam, odpoczwałam wiadomo jakieś dolegliwości były ale do zniesienia bo jak się źle czułam to można było spać cały dzień a teraz od rana do nocy motorek w tyłku to i wszystko sie gorzej odczuwa.

@Klaudia278 najważniejsze że z Kropeczką wszystko okej i obyś szybko wyszła ze szpitala :)

Ja w pierwszej ciąży brałam duphaston i nie było mi niedobrze.
Dziewcyzny a jak się czułyscie w ciąży z dziewczynkami a jak z chłopakami :)
Ja z synem w ciąży nie miałam żadnych objawów i niedogodności :)
Już nie pamiętam za bardzo jak to było ;) wiem że na dziewczynkę to miałam ochotę na rzeczy ostre, słone i kwaśne. Natomiast z synem cały czas ciągło mnie do słodkiego co było dziwne bo nigdy nie przepadałam za słodkim. Teraz póki co ani w tą, ani we w tą hehe

Rany cały dzień mnie dzisiaj mdli, jak coś zjem to na chwilę przestaje i po pewnym czasie od nowa. Do tego od obiadu (pomidorowa) też zgaga dokucza. Ehh dobrze że już wieczór ;)
Jutro idę do do drugiego giną na wizytę, i to chyba będzie moja ostatnia u niego i zostanę tylko przy jednym lekarzu [emoji23]

Ostatnia edycja:
Hey Dziewczyny :)
Dzisiaj miałam wizytę na NFZ i wszystko w porządku :) . Maleństwo się dobrze rozwija .
Jaka fajna fasolka [emoji6]

Klaudia, super wiadomości. Najważniejsze że kropek ma się dobrze ;) mam nadzieję że na weekend już będziesz w swoim łóżku bo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej

reklama
Do mnie dzisiaj przyszła koszulka i wreszcie mężowi powiedzialam [emoji28] śmiesznie bo córka chyba z 5min w tej koszulce koło niego chodziła a on tylko gadał jaka ladna korona [emoji23] w końcu nie wytrzymałam i zaczęłam sie śmiać to nie wiedział o co chodzi i w końcu przeczytał, była radość [emoji7]
IMG_20190124_211941.jpeg

Do góry