Ile ma maleństwo?Znalazlam, dziękuję!
reklama
U
użytkownik188836
Gość
O ile wzrok mnie nie myli, bo zdjecie serio jest złej jakości to ma 0,61 cm (wyprosilam zdjecie USG z kartoteki). Ale z wiekiem ciąży by się raczej zgadzało ♡Ile ma maleństwo?
U
użytkownik188836
Gość
Super ze dzidzia się dobrze rozwija ♡ ktory to tydzień?Hey Dziewczyny
Dzisiaj miałam wizytę na NFZ i wszystko w porządku . Maleństwo się dobrze rozwija .
marii19
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciąży brałam duphaston ale żadnych dolegliwości nie mialam
Wiek to jedno a obowiązki to drugie, wiecie w pierwszej ciąży to sobie leżałam, odpoczwałam wiadomo jakieś dolegliwości były ale do zniesienia bo jak się źle czułam to można było spać cały dzień a teraz od rana do nocy motorek w tyłku to i wszystko sie gorzej odczuwa.
@Klaudia278 najważniejsze że z Kropeczką wszystko okej i obyś szybko wyszła ze szpitala
Wiek to jedno a obowiązki to drugie, wiecie w pierwszej ciąży to sobie leżałam, odpoczwałam wiadomo jakieś dolegliwości były ale do zniesienia bo jak się źle czułam to można było spać cały dzień a teraz od rana do nocy motorek w tyłku to i wszystko sie gorzej odczuwa.
@Klaudia278 najważniejsze że z Kropeczką wszystko okej i obyś szybko wyszła ze szpitala
Ann89
Już nie pamiętam za bardzo jak to było wiem że na dziewczynkę to miałam ochotę na rzeczy ostre, słone i kwaśne. Natomiast z synem cały czas ciągło mnie do słodkiego co było dziwne bo nigdy nie przepadałam za słodkim. Teraz póki co ani w tą, ani we w tą heheJa w pierwszej ciąży brałam duphaston i nie było mi niedobrze.
Dziewcyzny a jak się czułyscie w ciąży z dziewczynkami a jak z chłopakami
Ja z synem w ciąży nie miałam żadnych objawów i niedogodności
Rany cały dzień mnie dzisiaj mdli, jak coś zjem to na chwilę przestaje i po pewnym czasie od nowa. Do tego od obiadu (pomidorowa) też zgaga dokucza. Ehh dobrze że już wieczór
Jutro idę do do drugiego giną na wizytę, i to chyba będzie moja ostatnia u niego i zostanę tylko przy jednym lekarzu [emoji23]
Ostatnia edycja:
Ann89
Jaka fajna fasolka [emoji6]Hey Dziewczyny
Dzisiaj miałam wizytę na NFZ i wszystko w porządku . Maleństwo się dobrze rozwija .
Klaudia, super wiadomości. Najważniejsze że kropek ma się dobrze mam nadzieję że na weekend już będziesz w swoim łóżku bo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej
7tydzien z hakiem ale dokładnie jej nie łapało na sprzęcie bo strasznie słaby tu na NFZ. Dostalam skierowanie na badania i 7 lutego mam przyjść to założy kartę ciąży i obliczy termin poroduSuper ze dzidzia się dobrze rozwija ♡ ktory to tydzień?
reklama
marii19
Do mnie dzisiaj przyszła koszulka i wreszcie mężowi powiedzialam [emoji28] śmiesznie bo córka chyba z 5min w tej koszulce koło niego chodziła a on tylko gadał jaka ladna korona [emoji23] w końcu nie wytrzymałam i zaczęłam sie śmiać to nie wiedział o co chodzi i w końcu przeczytał, była radość [emoji7]