reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Hey Dziewczyny :)
Dzisiaj miałam wizytę na NFZ i wszystko w porządku :) . Maleństwo się dobrze rozwija .

Załączniki

• 970DA307-157F-4D67-A2F5-E08A94877635.jpeg
    970DA307-157F-4D67-A2F5-E08A94877635.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 110
Ja w pierwszej ciąży brałam duphaston ale żadnych dolegliwości nie mialam

Wiek to jedno a obowiązki to drugie, wiecie w pierwszej ciąży to sobie leżałam, odpoczwałam wiadomo jakieś dolegliwości były ale do zniesienia bo jak się źle czułam to można było spać cały dzień a teraz od rana do nocy motorek w tyłku to i wszystko sie gorzej odczuwa.

@Klaudia278 najważniejsze że z Kropeczką wszystko okej i obyś szybko wyszła ze szpitala :)

Ja w pierwszej ciąży brałam duphaston i nie było mi niedobrze.
Dziewcyzny a jak się czułyscie w ciąży z dziewczynkami a jak z chłopakami :)
Ja z synem w ciąży nie miałam żadnych objawów i niedogodności :)
Już nie pamiętam za bardzo jak to było ;) wiem że na dziewczynkę to miałam ochotę na rzeczy ostre, słone i kwaśne. Natomiast z synem cały czas ciągło mnie do słodkiego co było dziwne bo nigdy nie przepadałam za słodkim. Teraz póki co ani w tą, ani we w tą hehe

Rany cały dzień mnie dzisiaj mdli, jak coś zjem to na chwilę przestaje i po pewnym czasie od nowa. Do tego od obiadu (pomidorowa) też zgaga dokucza. Ehh dobrze że już wieczór ;)
Jutro idę do do drugiego giną na wizytę, i to chyba będzie moja ostatnia u niego i zostanę tylko przy jednym lekarzu [emoji23]

Ostatnia edycja:
Hey Dziewczyny :)
Dzisiaj miałam wizytę na NFZ i wszystko w porządku :) . Maleństwo się dobrze rozwija .
Jaka fajna fasolka [emoji6]

Klaudia, super wiadomości. Najważniejsze że kropek ma się dobrze ;) mam nadzieję że na weekend już będziesz w swoim łóżku bo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej

reklama
Do mnie dzisiaj przyszła koszulka i wreszcie mężowi powiedzialam [emoji28] śmiesznie bo córka chyba z 5min w tej koszulce koło niego chodziła a on tylko gadał jaka ladna korona [emoji23] w końcu nie wytrzymałam i zaczęłam sie śmiać to nie wiedział o co chodzi i w końcu przeczytał, była radość [emoji7]
IMG_20190124_211941.jpeg

Do góry