HappyBabyMama
Fanka BB :)
Ha ha u mnie syn paradował pol godziny w koszulce. W końcu musiałam mężowi wskazać palcem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w pierwszej ciąży smarowałam się od początku ale ja mam ogromne skłonności do rozstępy i niestety ich nie uniknełam. Teraz inaczej wydam tą kasę którą wtedy wydałam na kremy [emoji57] chociaz sie zastanawiam gdzie mi sie jeszcze zrobią rozstepy, na rozstepach!? Albo skóra mi sie podrze... Ale napewno jak ktoś nie ma takich skłonności to warto sie smarowaćSuper pomysł. Smarujecie się już kremami? Ja w poprzedniej ciąży zaczęłam od samego początku i nie wiem na ile to zasługa genów a ile kremów ale naszczescie nie miałam rozstępów. Liczę ze teraz tez tak będzie
Ja w pierwszej ciąży brałam duphaston i nie było mi niedobrze.
Dziewcyzny a jak się czułyscie w ciąży z dziewczynkami a jak z chłopakami
Ja z synem w ciąży nie miałam żadnych objawów i niedogodności