reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

A właśnie pytanie za sto punktów, która z was miała cc a teraz chce rodzić sn? Albo miała taką sytuację że pierwszy poród cc a drugi był naturalny?

Ja miałam cesarkę, z wielu względów, które mam nadzieję teraz się nie powtórzą, u mnie było zagrożenie zatrucia ciążowego, miałam wysokie nadciśnienie, które nie reagowało na leki, cukrzyce i to poważną bo sporu insuliny musiałam sobie pakować kilka razy dziennie i mała miała niską mase urodzeniową więc postanowili ciąć. Teraz jest nadzieja ze bedzie ok i chcialabym rodzić naturalnie.
Lezalam na sali z babeczka która chciała spróbować rodzic naturalnie po cc... umeczyla się biedna , a i tak zrobili cc.

reklama
U mnie przerwa będzie 3 lata więc liczę że się uda, jeśli nie powtórzą się poprzednie dolegliwości oczywiście. Ale pytam z ciekawości.

Cześć Happy, jesteś wrześniówką? :D ja zapewne będę październikówką a i tak urodze we wrześniu :D

Witam wrześniowe mamcie :)

@Ann89 gratulacje serduszka :)

@Akacha o doczytałam że już po wizycie, suuuuuuper [emoji7]

Ja też mam rocznice związku 6.09 14 lat i 09.09 ślubu 4lata :) zresztą ja w ogóle uwielbiam wrzesień i bardzo chciałam mieć wrześniowe dziecko :)

@HappyBabyMama witaj :) widze że będziesz ze mną obstawiać końcówkę września :D

W ogóle wiecie co w pierwszej ciąży termin mialam na sam początek sierpnia więc też tak wszystko szybciej niż inne dziewczyny a teraz to już wiem że będzie mi sie bardzo dłużyć, większość juz widziała serduszko a ja wizyta za 2,5tyg. Potem niektóre dzieciaczki już będą miały prawie miesiąc a ja dalej z brzuchem no ale cóż [emoji2368]

Ja dzisiaj kilka spraw urzędowych, potem widzialam sie z koleżanką jej córka jest miesiąc starsza niz moja a teraz jest w ciąży z terminem na koniec lipca także cały czas tematy na czasie ;)

Sory że post pod postem ale za szybko mi się wysłało.

Jeszcze raz cześć wszystkim :) prawdopodobnie jestem w ciąży ale ostatnia miesiączka wskazuje że będę mamą październikową. Jako że październikowego forum jeszcze nie ma to zajrzałam tutaj :)

reklama
Mari19 z tym brzuchem to nigdy niewiadomo który bobas pierwszy go opuści ;) w przypadku drugiego syna termin miałam na 8 stycznia a urodziłam 21 grudnia, znienacka ;)

Do góry