reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Gratuluję udanych wizyt :) Ja czekam na swoją w poniedziałek mam nadzieję na piękne serduszko :)

Mnie mdli non stop, lodówki nie umiem otworzyć, jem bo muszę ale jem bo wtedy mi mniej niedobrze chociaż na chwilę, naciąga mnie niemiłosiernie.
Ale własnie otworzyłam słoik ogórków od teściowej i jest to prawdopodobnie najlepsza rzecz jaką jadłam od dawna :D

reklama
Ja akurat nie...a nie możesz do niej zadzwonić? Możliwe że po badaniu. Ja miałam wczoraj cytologie robiona i mi powiedział że mogą być lekkie plamienia lub ból...leżeć i się nie ruszać Kochana!

Nie mam numeru, mówiła ze mogę plamić, zreszta jak już zrobiła cytologię to cala szczoteczka była w krwi i mówi ze mogę mieć plamkę krwi jeszcze ale po usg powiedziała ze mogą być plamienia i żebym się nie przejmowała. Zobaczymy jutro, trochę się poruszałam i pewnie dlatego teraz leżę i już się nie ruszam.

@1016lew jak mówiła to spokojnie...trochę pochodziłas za duzo i poleciało...jak ja za duzo chodzę to też czuje ból w miejscu krwiaka...
@martoosia04 dokładnie, to już jest ponad nami hehe...a przypomnij mi na kiedy się umowilas na prenatalne? W którym tyg dokładnie będziesz? Nie chce mi się ryć tylu stron ;)

Ja już po :) serduszko pięknie bije, maluda ma prawie 1,5 cm :) według USG 7+6 wiec pasuje idealnie :)
IMG_2183.JPG

@1016lew jak mówiła to spokojnie...trochę pochodziłas za duzo i poleciało...jak ja za duzo chodzę to też czuje ból w miejscu krwiaka...
@martoosia04 dokładnie, to już jest ponad nami hehe...a przypomnij mi na kiedy się umowilas na prenatalne? W którym tyg dokładnie będziesz? Nie chce mi się ryć tylu stron ;)

Jeszcze się na dokładną datę nie umawiałam - chcę na sam koniec lutego - wg usg będzie to ciut ponad 12tc. A czekam z umówieniem się, bo mój M. też chce iść na badanie a mówił, że jakieś zmiany będzie miał w pracy w grafiku od lutego i czeka na wieści. A poki co ma urlop do końca tygodnia wiec czekam aż w poniedziałek pójdzie do pracy i może już się czegoś dowie.

reklama
Do góry