reklama
Koko88
Fanka BB :)
Czytam was i same dobre wieści z wizyt! gratuluje wszystkich serduszek!
Dołączę i wieści od siebie. Pęcherzyk 7,1mm, endometrium i szyjka prawidłowe, zagnieżdżenie w najlepszym możliwym miejscu wg usg jestem w 5tyg2dniu ciąży kamień z serca mi spadł jak zobaczyliśmy z mężem pęcherzyk kolejna wizyta za 2 tygodnie No i badania do zrobienia: morfologia, mocz ogólny, glukoza na czczo No i odczyn coombsa bo my z M w konflikcie.. miłego wieczoru wszystkim :*
Dołączę i wieści od siebie. Pęcherzyk 7,1mm, endometrium i szyjka prawidłowe, zagnieżdżenie w najlepszym możliwym miejscu wg usg jestem w 5tyg2dniu ciąży kamień z serca mi spadł jak zobaczyliśmy z mężem pęcherzyk kolejna wizyta za 2 tygodnie No i badania do zrobienia: morfologia, mocz ogólny, glukoza na czczo No i odczyn coombsa bo my z M w konflikcie.. miłego wieczoru wszystkim :*
Klauduśka23
Czytam was i same dobre wieści z wizyt! gratuluje wszystkich serduszek!
No to świetnie [emoji7]
Ja już dostałam spora listę badań do zrobienia..
A dziewczyny, czy to ginekolog zleca zrobienie badania grupy krwi męża? Czy powinien sam z siebie zrobić? Nie mam pojecia jak to wszystko wyglada, dlatego pytam
Agnieszka kw
Ja plamilam po włożeniu wziernika (chyba tak to się nazywa), potem podczas USG i odrobinę w domu, ale następnego dnia już nic.Dziewczyny a plamicie po usg ? Bo wczoraj to lekkie były (gin mowila ze mogę lekko plamic) ale dziś coraz większe są..;( już było tak dobrze, dziś musiałam coś załatwić, No i wczorajsza wyprawa na usg .. i znowu się martwię..
Akacha
Ja też cesarke będę miała. Na poprzednią umawiali mnie na termin jaki wychodzil z usg w 12/13 tygodniu.Ja narazie mam termin na 8.09 i to będzie nasza 12 rocznica, ale ja raczej będę miała cesarkę a ta umawiają tydzień wcześniej wiec albo 1.09 albo jeszcze na sierpień się załapie
HappyBabyMama
Cześć dziewczyny Od dwóch dni wiem ze jestem w ciąży ale to dopiero 4 tc. Czekam na swoje drugie dzieciątko, mam już synka który wlasnie skonczyl 2 latka. Strasznie się cieszę i bardzo bym chciała żeby Wszytsko było Ok.
Gratuluje bijących serduszek.
U mnie termin na sam koniec września.
Gratuluje bijących serduszek.
U mnie termin na sam koniec września.
A właśnie pytanie za sto punktów, która z was miała cc a teraz chce rodzić sn? Albo miała taką sytuację że pierwszy poród cc a drugi był naturalny?
Ja miałam cesarkę, z wielu względów, które mam nadzieję teraz się nie powtórzą, u mnie było zagrożenie zatrucia ciążowego, miałam wysokie nadciśnienie, które nie reagowało na leki, cukrzyce i to poważną bo sporu insuliny musiałam sobie pakować kilka razy dziennie i mała miała niską mase urodzeniową więc postanowili ciąć. Teraz jest nadzieja ze bedzie ok i chcialabym rodzić naturalnie.
Ja miałam cesarkę, z wielu względów, które mam nadzieję teraz się nie powtórzą, u mnie było zagrożenie zatrucia ciążowego, miałam wysokie nadciśnienie, które nie reagowało na leki, cukrzyce i to poważną bo sporu insuliny musiałam sobie pakować kilka razy dziennie i mała miała niską mase urodzeniową więc postanowili ciąć. Teraz jest nadzieja ze bedzie ok i chcialabym rodzić naturalnie.
reklama
marii19
@Kara88 przykro z powodu dziadka, oby było dobrze! Super że serduszko bije i jeden krwiak się wchłonął! [emoji7]
Ja jak w pierwszej ciąży spać bym mogła ciągle, ale wiadomo z 1,5roczniakiem to moge zapomnieć, jedyne to codziennie chodzę z nią na drzemke to 2h pośpimy
@whew_o ten termoforek z pestek jest super, nam sie bardzo przydał przy wszystkich bólach brzuszka u małej
@Lovi23 @1016lew gratki serduszka [emoji3590]
Ja narazie biorę femibion 1,potem będę brała mama dha premium plus
@joasia000123 o kurcze ale Cie przetyrało, trzymaj sie :/
@Klaudia278 witaj na kiedy masz termin? Gratki serduszka
@Akacha nic mi nie mów ja mam pierwszą wizytę 11.02 nie wiem jak wytrzymam ahaha widzę że idziesz szybciej super ja jakoś będę musiała wytrzymać
@Moni88_wro cześć i rozgość się, na kiedy masz termin?
Ja jak w pierwszej ciąży spać bym mogła ciągle, ale wiadomo z 1,5roczniakiem to moge zapomnieć, jedyne to codziennie chodzę z nią na drzemke to 2h pośpimy
@whew_o ten termoforek z pestek jest super, nam sie bardzo przydał przy wszystkich bólach brzuszka u małej
@Lovi23 @1016lew gratki serduszka [emoji3590]
Ja narazie biorę femibion 1,potem będę brała mama dha premium plus
@joasia000123 o kurcze ale Cie przetyrało, trzymaj sie :/
@Klaudia278 witaj na kiedy masz termin? Gratki serduszka
@Akacha nic mi nie mów ja mam pierwszą wizytę 11.02 nie wiem jak wytrzymam ahaha widzę że idziesz szybciej super ja jakoś będę musiała wytrzymać
@Moni88_wro cześć i rozgość się, na kiedy masz termin?