reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Super wieści mamy termin na ten sam dzień w takim razie. Ja następną wizytę mam 14.02. - takie walentynki w tym roku i też masę badań do zrobienia ale jakoś pójdzie. Chce się umówić na prenatalne około 25 lutego więc widziałbym fasolę aż dwa razy w jednym miesiącu.

Ja bede się umawiać jakoś też na sam koniec lutego na prenatalne.

reklama
Witam Serdecznie Dziewczyny :)
Czy mogę dołączyć? :)
Ostatnia @ 2.12 :)
Dzisiaj byłam na wizycie pęcherzyk 2cm, dzieć 5mm i widziałam pulsujące serduszko :) z usg 5t6d/ 6t1d z om 6t6d
Terminu porodu jeszcze nie mam wyznaczonego :) za tydzień wizyta NFZ i wtedy więcej się dowiem i dostanę skierowanie na badania :)

Witam Serdecznie Dziewczyny :)
Czy mogę dołączyć? :)
Ostatnia @ 2.12 :)
Dzisiaj byłam na wizycie pęcherzyk 2cm, dzieć 5mm i widziałam pulsujące serduszko :) z usg 5t6d/ 6t1d z om 6t6d
Terminu porodu jeszcze nie mam wyznaczonego :) za tydzień wizyta NFZ i wtedy więcej się dowiem i dostanę skierowanie na badania :)

Hej, witamy :)
Moja @ tak samo, ale z terminem to mam trzy daty koło siebie :o miałam bardzo nieregularne więc ciężko określić. Z usg wynika 7, ale gina mówi, że od 7 do 9 :p

Dziewczyny, czy któraś z Was bierze luteinę dopochwowo? Bo ja całe życie na duphastonie, moja gina kazała się zastanowić czy nie lepiej luteinę. Jak sobie pomyślę o tych wymiotach, to może ma rację?

I wiecie, mam nadzieję, że tablety na mdłości działają. Dziś wymiotowałam tylko 2 razy, a nie ok. 7 jak przez ostatnie dni. Liczę, że będzie coraz lepiej. Dziś w końcu miałam siłę coś ugotować, wypiłam tyle płynów ile powinnam, nie spędziłam dnia wykończona pomiędzy klozetem a łóżkiem. Alleluja!

Ja właśnie dzisiaj dostałam luteinę 100 dopochwowo x2 dziennie . Niby wszystko w porządku pęcherzyk dobrze umiejscowiony nic się nie odkleja nie plamie itd ale tak zapobiegawczo :)

reklama
I wiecie, mam nadzieję, że tablety na mdłości działają. Dziś wymiotowałam tylko 2 razy, a nie ok. 7 jak przez ostatnie dni. Liczę, że będzie coraz lepiej. Dziś w końcu miałam siłę coś ugotować, wypiłam tyle płynów ile powinnam, nie spędziłam dnia wykończona pomiędzy klozetem a łóżkiem. Alleluja!
Możesz podać nazwę tych tabletek?

Do góry