reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Super wieści mamy termin na ten sam dzień w takim razie. Ja następną wizytę mam 14.02. - takie walentynki w tym roku i też masę badań do zrobienia ale jakoś pójdzie. Chce się umówić na prenatalne około 25 lutego więc widziałbym fasolę aż dwa razy w jednym miesiącu.

Ja bede się umawiać jakoś też na sam koniec lutego na prenatalne.

reklama
Witam Serdecznie Dziewczyny :)
Czy mogę dołączyć? :)
Ostatnia @ 2.12 :)
Dzisiaj byłam na wizycie pęcherzyk 2cm, dzieć 5mm i widziałam pulsujące serduszko :) z usg 5t6d/ 6t1d z om 6t6d
Terminu porodu jeszcze nie mam wyznaczonego :) za tydzień wizyta NFZ i wtedy więcej się dowiem i dostanę skierowanie na badania :)

Witam Serdecznie Dziewczyny :)
Czy mogę dołączyć? :)
Ostatnia @ 2.12 :)
Dzisiaj byłam na wizycie pęcherzyk 2cm, dzieć 5mm i widziałam pulsujące serduszko :) z usg 5t6d/ 6t1d z om 6t6d
Terminu porodu jeszcze nie mam wyznaczonego :) za tydzień wizyta NFZ i wtedy więcej się dowiem i dostanę skierowanie na badania :)

Hej, witamy :)
Moja @ tak samo, ale z terminem to mam trzy daty koło siebie :o miałam bardzo nieregularne więc ciężko określić. Z usg wynika 7, ale gina mówi, że od 7 do 9 :p

Dziewczyny, czy któraś z Was bierze luteinę dopochwowo? Bo ja całe życie na duphastonie, moja gina kazała się zastanowić czy nie lepiej luteinę. Jak sobie pomyślę o tych wymiotach, to może ma rację?

I wiecie, mam nadzieję, że tablety na mdłości działają. Dziś wymiotowałam tylko 2 razy, a nie ok. 7 jak przez ostatnie dni. Liczę, że będzie coraz lepiej. Dziś w końcu miałam siłę coś ugotować, wypiłam tyle płynów ile powinnam, nie spędziłam dnia wykończona pomiędzy klozetem a łóżkiem. Alleluja!

Ja właśnie dzisiaj dostałam luteinę 100 dopochwowo x2 dziennie . Niby wszystko w porządku pęcherzyk dobrze umiejscowiony nic się nie odkleja nie plamie itd ale tak zapobiegawczo :)

reklama
I wiecie, mam nadzieję, że tablety na mdłości działają. Dziś wymiotowałam tylko 2 razy, a nie ok. 7 jak przez ostatnie dni. Liczę, że będzie coraz lepiej. Dziś w końcu miałam siłę coś ugotować, wypiłam tyle płynów ile powinnam, nie spędziłam dnia wykończona pomiędzy klozetem a łóżkiem. Alleluja!
Możesz podać nazwę tych tabletek?

Do góry