reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
IMG_3180.JPG

Jestem dziewczyny, jestem. Musiałam dojechać do domu i cos zjeść, bo dopiero moge jesc [emoji23] stres zszedł. [emoji173]️

Fasolka jest nadal piękna i zdrowa. Serduszko nam bije [emoji173]️ termin mamy na 05.09 bo dzidzia jeszcze nie nadrobiła. Mam kartę ciąży i zestaw pierdyliarda badań do zrobienia [emoji33][emoji33][emoji33] jedynie krew mi odeszła [emoji23] wstępna wizyta 07.02.

Zobacz załącznik 934741
Jestem dziewczyny, jestem. Musiałam dojechać do domu i cos zjeść, bo dopiero moge jesc [emoji23] stres zszedł. [emoji173]️

Fasolka jest nadal piękna i zdrowa. Serduszko nam bije [emoji173]️ termin mamy na 05.09 bo dzidzia jeszcze nie nadrobiła. Mam kartę ciąży i zestaw pierdyliarda badań do zrobienia [emoji33][emoji33][emoji33] jedynie krew mi odeszła [emoji23] wstępna wizyta 07.02.

Super ! [emoji173]️

Zobacz załącznik 934741

Pięknie [emoji7][emoji7] same dobre wieści z wizyt! I oby tak już było do września [emoji7][emoji7]

reklama
Zobacz załącznik 934741

Super wieści mamy termin na ten sam dzień w takim razie. Ja następną wizytę mam 14.02. - takie walentynki w tym roku i też masę badań do zrobienia ale jakoś pójdzie. Chce się umówić na prenatalne około 25 lutego więc widziałbym fasolę aż dwa razy w jednym miesiącu.

Do góry