Ann89
Fanka BB :)
Ładny wynik ale dalej bierz progesteron e formie luteiny lub duphastonu, nie zaszkodziProgesteron wyszedł mi 20,66 to chyba mało prawda ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładny wynik ale dalej bierz progesteron e formie luteiny lub duphastonu, nie zaszkodziProgesteron wyszedł mi 20,66 to chyba mało prawda ?
Ładny wynik ale dalej bierz progesteron e formie luteiny lub duphastonu, nie zaszkodzi
Mi tylko rennie pomagałLaski, co na zgagę? Jakieś domowe rzeczy? Mleko?
Ale mojej mamie w ciąży mleko pomagałoLaski, co na zgagę? Jakieś domowe rzeczy? Mleko?
Niepotrzebnie Moja poprzednia ciąża była bezobjawowa... młoda teraz siedzi obok i się bawi [emoji16]Dziewczyny jestem już po wizycie. Niby wszystko jest ok, ale lekarz trochę mnie wystraszył, bo stwierdził, że to nie dobrze, że nie mam żadnych objawów. Na usg wyszło, że jest tętno płodu, ogólnie bardzo mało mówi ten lekarz, nie wiem czy go nie zmienię. Kolejna wizyta 13.02, termin porodu 17.09