reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

A ja jutro 8.15 wizyta :D już nie moge sie doczekać! Wczoraj cały wieczór przeryczałam, dopadły mnie nastroje. Dziś trochę lepiej ale ciagle jakieś myśli a to że sobie nie poradzimy, a to że będę beznadziejna matka itp :/

Ja też mam wciąż myśli typu: po co nam trzecie, znów pieluchy itp. Ale potem trzaskam się w głowę! Dam radę. Nawet z trójka koło nogi [emoji23]

reklama
A kiedy masz wizytę u lekarza? Ja chyba na Twoim miejscu bym to skontrolowała

Wizytę mam na 22.1 wcześniej tez miałam miła dni taka właśnie kawa z mlekiem ale ustąpiło, A dziś rano znowu. Ale wczoraj miałam mega ciężki i stresujący dzień i zastanawiam się czy może tez być od tego.

Mi lekarz powiedział, że dopóki kawa z mlekiem ten kolor, to spokojnie, ale starać się nie przemęczać. To może być zmęczenie i stres.
Także jeśli możesz odpoczywaj.

To właśnie taka kawa z mlekiem, No wczoraj miałam ciężki i stresujący dzień i chyba dlatego.. jak jutro tez się pojawi to odrazu dzwonię do położnej. Dzięki trochę się uspokoiłam ;)

A ja chyba umowie się dopiero w okolicach 30 stycznia , jestem w 4 tyg :) powiedzenia dziewczynki na tych wizytach

Ale ekscytujący tydzień się zapowiada [emoji173]️

Napisałam do jednej dziewczyny z prośba o przyłączenie naszego wątku do listy tych głównych, byśmy mogły tworzyć sobie własne tematy itp.

reklama
Cześć dziewczyny :) widzę ze ciekawy tydzień się zapowiada, tyle wizyt [emoji3] ja mam w przyszłym tygodniu wiec jeszcze trochę sobie poczekam .. [emoji3]
Ze zdjęcia które dodała @martoosia04 wychodzi mi, że będzie chlopak[emoji3]

Do góry