reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Fanie byłoby mieć mamę bliźniaków na wątku.
@moniczka2609 a Ty na usg nie byłaś jeszcze? @Kara88 mówisz, że jak wysoka pierwsza beta, to bliźniaki? ;)
Nie, dopiero idę w czwartek na pierwszą wizytę. @Kara88 mi już tu przepowiada blizniaki przez tą będę 2 dni przed @ była 1558 już :) matko święta wiadomo, że to by były kolejne moje największe szczęścia, ale obawy bym miała czy podołam...

reklama
Ja wizytę będę mieć jakos w przyszłym tygodniu. Jeszcze nie mam konkretnej daty, marzę żeby zobaczyć serduszkoi żeby wszystko było ok.

@moniczka2609 hehe nie tylko ja tak myślę:) dziewczyny też ostatnio tak pisały :)więc jestem baaardzo ciekawa twojej wizyty hihi
@Akacha na pewno wszystko będzie ok:)

A ja właśnie zrobiłam 1 zakup ciążowy...poduszkę Rogala zamówiłam, bo brzucha nie ma a mi już ciężko na boku leżeć...trochę oponka ciągnie :)

@moniczka2609 hehe nie tylko ja tak myślę:) dziewczyny też ostatnio tak pisały :)więc jestem baaardzo ciekawa twojej wizyty hihi
@Akacha na pewno wszystko będzie ok:)

A ja właśnie zrobiłam 1 zakup ciążowy...poduszkę Rogala zamówiłam, bo brzucha nie ma a mi już ciężko na boku leżeć...trochę oponka ciągnie :)
O to to :) ja już ten zakup zrobiłam w zeszłym tygodniu :)

Ja wciąż czekam. Nawet jakoś publicznie nie chcę oznajmiać ciąży do czasu tej piątkowej wizyty.
U mnie wie tylko najblizsza rodzina. Kuzyni męża mieszkają 1 dom dalej i pomagają mi w domu z różnymi sprawami, a to żarówkę wymienic, a to auto na dachu odśnieżyć. Normalnie robię wszystko sama, a teraz wolę poprosić o pomoc

Myślałam niedawno, że jak zajdę teraz w ciążę, to będę o tym krzyczeć całemu światu, a tu jednak milczę i nerwy trzymam w sobie. Choć myślę, że jeśli po tej piątkowej wizycie będzie już dobrze z serduszkiem malucha, to więcej osób się dowie ;)

reklama
Do góry