reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Ale ekscytujący tydzień się zapowiada [emoji173]️

Napisałam do jednej dziewczyny z prośba o przyłączenie naszego wątku do listy tych głównych, byśmy mogły tworzyć sobie własne tematy itp.
Z @natalias też się nad tym zastanawialiśmy z tydzień temu...ale.za.wczesnie trochę było bo wątek za "młody"hehe

Kurde faktycznie trochę tych wizyt jest hehe

reklama
A ja chyba umowie się dopiero w okolicach 30 stycznia , jestem w 4 tyg :) powiedzenia dziewczynki na tych wizytach
Akurat już będzie coś widać :)

Hmm...a mój bąbelek jest w górnym lewym ...
A syn był w prawym górnym! Może coś w tym jest hehe. Się okaże zaś, jestem ciekawa ile akurat u nas się to sprawdzi dziewczyny:)

To jest teoria Ramziego:) tylko zależy czy podczas USG obraz jest odwrócony czy nie...hmm...czyli lewa to prawa i na odwrót :)

Ostatnia edycja:
Hmm...a mój bąbelek jest w górnym lewym ...
A syn był w prawym górnym! Może coś w tym jest hehe. Się okaże zaś, jestem ciekawa ile akurat u nas się to sprawdzi dziewczyny:)
Też jestem ciekawa. Ja nie ukrywam, że marzę o córeczce. Ale cokolwiek sie urodzi bede kochać nad zycie i najważniejsze byle zdrowe.

Ja Wam zazdroszczę, że macie już doświadczenie w wychowywaniu bobasów ;) Na pewno damy radę, ale wiecie... chyba ta wichura za oknem nie pomaga w ciążowych humorkach :p

Ja Wam zazdroszczę, że macie już doświadczenie w wychowywaniu bobasów ;) Na pewno damy radę, ale wiecie... chyba ta wichura za oknem nie pomaga w ciążowych humorkach :p
Ja mam przerwę 9 lat, więc prawie jak 1 hehe...i ta ciążę bardziej przeżywam, bardziej świadoma wszystkiego itp
..u mnie dzisiaj ładnie śnieg pada:) wczoraj wiało że hoho.. no mój syn już z sanek wyrusl...a poza tym nie będę ciągnąć 30 kg:)

Doświadczenie doświadczeniem, ale mimo to każde dziecko jest inne. Mój syn od początku był cudowny. Ma 2,5 roku, miał kolkę tylko raz, a pierwsze przeziębienie było w wieku 1,5 roku i to delikatne. Zobaczymy jak będzie teraz, bo przede mną większe wyzwanie, nie mam męża przy sobie tylko jest za granicą, a ja teraz będę sama i to z dwójką dzieci więc chyba tego się najbardziej boję, że coś może być nie tak a ja sama nie dam rady

reklama
Do góry