reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny, dziś rano znowu miałam lekko zabarwione upławy na taki brąz, czy to może być tez z przemęczenia czy jest się czym martwić ?

Dziewczyny, dziś rano znowu miałam lekko zabarwione upławy na taki brąz, czy to może być tez z przemęczenia czy jest się czym martwić ?

Mi lekarz powiedział, że dopóki kawa z mlekiem ten kolor, to spokojnie, ale starać się nie przemęczać. To może być zmęczenie i stres.
Także jeśli możesz odpoczywaj.

cześć ciotki! Trochę mi się urosło przez te 2 tygodnie :D

dawno mnie tu nie było ale trochę ponadrabiałam. Chwale się moim przystojniakiem, już widziałam to małe serducho!! coś pięknego! termin się skrócił o 1 dzień (3.09) :D Ale następnym razem zobacze je za miesiąc ;( ;(..... no ale odpalam jakiś serialik i pewnie zleci :D
Piękne zdjęcie, idealne do albumu.

Ja również mam wizytę w czwartek.
Bardzo się stresuję. Wstyd się przyznać ale ostatni raz byłam u ginekologa po połogu. Zapisałam się teraz do innego, zobaczymy jak będzie ale w tym centrum zdrowia jest wszystko razem, w każdym gabinecie USG i od 37 tygodnia regularnie trzeba przychodzić na ktg. W poprzedniej ciąży mimo że chodziłam prywatnie to na USG musiałam umawiać się oddzielnie no i gdybym się nie upominała to też części badan by nie zlecił.
Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku... Zaczęłam czuć piersi, ale wcale mnie to nie uspokoiło.

Spokojnego dnia, dziewczyny [emoji4]

reklama
A ja jutro 8.15 wizyta :D już nie moge sie doczekać! Wczoraj cały wieczór przeryczałam, dopadły mnie nastroje. Dziś trochę lepiej ale ciagle jakieś myśli a to że sobie nie poradzimy, a to że będę beznadziejna matka itp :/

Do góry