reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

My dzisiaj powiedzieliśmy rodzicom, że zostaną dziadkami (jedni i drudzy pierwszego wnuka bedą mieli), nie wiedziałam że to takie stresujące ale jakoś poszło. Teraz mam nadzieje że wszystko bedzie się prawidłowo rozwijać i urodzę zdrowego bobaska :3

reklama
My dzisiaj powiedzieliśmy rodzicom, że zostaną dziadkami (jedni i drudzy pierwszego wnuka bedą mieli), nie wiedziałam że to takie stresujące ale jakoś poszło. Teraz mam nadzieje że wszystko bedzie się prawidłowo rozwijać i urodzę zdrowego bobaska :3
Cudownie, może i ja będę się dzielić taka cudowną nowiną. U mnie po raz trzeci by było. Zobaczymy czy się poszczęści. Narazie bledziuchna kreseczka. Czekam do @.

W którym jesteś tygodniu ? [emoji6]

Mi się skończyła @ 12.12 a 29.12 już mi wyszła druga kreska, więc dość szybko :) a kolejna @ miała być 6.01 [emoji16]
Ja @ mam mieć 21.01, wczoraj na teście zwykłym wyszła blada druga, a dziś z rana na drogim super teście z apteki dupa. Temperatura # dalej podwyższona 37,2. Nie tracę nadziei. Do @jeszcze trochę.

Witam się jeszcze spod kołderki z kawusią. Na żołądku ciężko. [emoji33] ech te mdłości. Mam nadzieje, że szybko nadejdzie drugi trymestr i to samopoczucie będzie lepsze.

Również się witam...co prawda wstałam wcześniej, już po 2 kawkach(uzalezniona jestem hehe) , koszmar w nocy mialam...masakra...a teraz relaks z kolezanka:)
IMG_20190113_101501.jpg

@martoosia04 ja na szczęście nie wiem co to poranne mdłości:)

reklama
Do góry