reklama
Lovi23
Fanka BB :)
Ja ? Idę 22 stycznia chociaż prywatnie pójdę chyba 18 styczniaEkhM u mnie identycznie więc też pozna owulacja. Logo tu na koniec stycznia idziesz na wizytę dopiero?
martoosia04
Pęknięcie pęcherzyka czułam wyraźnie 06.12, więc albo plemniki szły długo, albo zagnieżdżenie trochę fasoli zajęło.Może późne zagniezdzenie było myślisz, że mogła być późna owulacja? U mnie też chyba była późna owulacja bo ostatnia @ 01.12 , a w 33dc beta 61...
Lovi23
Z tego co pamiętam test Ci chyba wyszedl po spodziewanym terminie @ więc pewnie to późne zagniezdzeniePęknięcie pęcherzyka czułam wyraźnie 06.12, więc albo plemniki szły długo, albo zagnieżdżenie trochę fasoli zajęło.
Apropo nie chcesz dołączyć do zamkniętego forum staraczek? Pytają o Ciebie [emoji3]
martoosia04
Też stawiam na późne zagnieżdżenie, bo test pozytywny dopiero wyszedł w 22dpoZ tego co pamiętam test Ci chyba wyszedl po spodziewanym terminie @ więc pewnie to późne zagniezdzenie
Apropo nie chcesz dołączyć do zamkniętego forum staraczek? Pytają o Ciebie [emoji3]
Madlein
U mnie za to była wcześniejsza owulacja, stąd ciąża Współżyłam w 7dc (3.12), gdzie jeszcze miałam plamienie miesiączkowe. Plamienie implantacyjne pojawiło się od 14.12 do 16.12. Także jest już około 7tc, a testy sikane nadal negatywne
Dzisiaj pobolewa mnie podbrzusze i czuję w nim mega napięcie. Martwi mnie to, pierwsza ciąża była zagrożona, od 5tc miałam plamienia, przed 20tc pojawiły się już przedwczesne skurcze i szyjka zaczęła się skracać. W poniedziałek pójdę do położnej, może znajdzie dla mnie jakiś wcześniejszy termin.
Dzisiaj pobolewa mnie podbrzusze i czuję w nim mega napięcie. Martwi mnie to, pierwsza ciąża była zagrożona, od 5tc miałam plamienia, przed 20tc pojawiły się już przedwczesne skurcze i szyjka zaczęła się skracać. W poniedziałek pójdę do położnej, może znajdzie dla mnie jakiś wcześniejszy termin.
wesa
Witam.
Dziś właśnie zobaczyłam podobną bladą kreskę. Ciekawe czy to ciąża. To dopiero 7 dzień po domniemanym zaplodnieniu. Ciężko mi wytrzymać do planowanej @ jutro z rana chyba powtórzę test.
Ja robiłam testy 25 i 26.12 A spodziewana @ 2.01 [emoji28]Witam.
Dziś właśnie zobaczyłam podobną bladą kreskę. Ciekawe czy to ciąża. To dopiero 7 dzień po domniemanym zaplodnieniu. Ciężko mi wytrzymać do planowanej @ jutro z rana chyba powtórzę test.
wesa
Ja robiłam testy 25 i 26.12 A spodziewana @ 2.01 [emoji28][/
reklama