reklama
jurkovska
Fanka BB :)
I jak tam reakcja?
Haha mega sie ucieszyli, teściowa krzyczała nie no do śmiechu warto moznaby ich reakcje wysłać
Szkoda że nie nagraliście pamiątka jak trza hehe....Haha mega sie ucieszyli, teściowa krzyczała nie no do śmiechu warto moznaby ich reakcje wysłać
moniczka2609
Ja też witam Was kobietki Miałam już romantyczne spotkanie z rana z muszla klozetową było mega heh cieszcie się, że Was to omija [emoji16]
martoosia04
Ja w dwóch poprzednich ciążach też nie wiedziałam... Teraz nadrabiam@martoosia04 ja na szczęście nie wiem co to poranne mdłości
Akacha
Ja najbardziej lubię jak już czuć ruchy, wtedy człowiek spokojniejszy i jakos przyjemniej.Witam się jeszcze spod kołderki z kawusią. Na żołądku ciężko. [emoji33] ech te mdłości. Mam nadzieje, że szybko nadejdzie drugi trymestr i to samopoczucie będzie lepsze.
jurczux
Witam Was niedzielne, choć ja dziś pracująco [emoji4]@Akacha zgadzam się z tobą...teraz to jedna wielka niewiadoma...
A ja jeszcze miałam sen że poszłam do ginki, a ona mi mówi że serduszko przestało bić... wstałam rano i od razu sprawdzałam czy mnie jeszcze cycki bola
Mi też kawa nie idzie.
@Kara88 ja też miałam dziś koszmar. Straszny, dopiero jak zasypiałam taki w pół swiadomy.
My na razie nikomu nie chcemy mówić, zobaczymy kiedy powiemy, ja najpierw muszę sprawdzić czy wszystko ok, najchętniej bym siedziała cicho do 12 tygodnia [emoji23]
Mimo że cieszę się że jestem w ciąży i powiekszy nam.sie rodzina to jestem przerażona, bo planowaliśmy tyle zmian w tym roku, a teraz wszystko się bardziej skomplikowało. Ciągle się tym stresuje i mam wrażenie że przez to też mi jest niedobrze.
reklama
Justyna2019
Początkująca w BB
Ja planuję, jeśli tylko lekarz potwierdzi, że wszystko jest ok (wizyta w środę)Kto planuję powiedzieć rodzicom o cudownej nowinie w dniu Babci i dziadka ? [emoji6]