reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Witam Was niedzielne, choć ja dziś pracująco [emoji4]
Mi też kawa nie idzie.
@Kara88 ja też miałam dziś koszmar. Straszny, dopiero jak zasypiałam taki w pół swiadomy.
My na razie nikomu nie chcemy mówić, zobaczymy kiedy powiemy, ja najpierw muszę sprawdzić czy wszystko ok, najchętniej bym siedziała cicho do 12 tygodnia [emoji23]
Mimo że cieszę się że jestem w ciąży i powiekszy nam.sie rodzina to jestem przerażona, bo planowaliśmy tyle zmian w tym roku, a teraz wszystko się bardziej skomplikowało. Ciągle się tym stresuje i mam wrażenie że przez to też mi jest niedobrze.
Wszystko się poukłada :) dobry plan i będzie ok:)

My już powiedzieliśmy...ale było zdziwienie, bo zaklinalam się że 2 nie będzie hehe

My powiedzieliśmy w pon znaczy pokazałam segregator z hasem „ jestem w ciąży „ który zamówiłam ( to był mega pomysł bo przez gardło by mi nie przeszło [emoji6] ) a ich relacja była mega tym bardziej ze dla moich rodziców to pierwszy wnuk, mój tata tak płakał ze szczęścia ze aż trudno było uwierzyć [emoji6] a teściowie tez mega szczęśliwy nie mogli uwierzyć ze tak szybko [emoji6] bo ślub był 10.11 [emoji16][emoji16]

Kto planuję powiedzieć rodzicom o cudownej nowinie w dniu Babci i dziadka ? [emoji6]
My też będziemy mówić w dzień babci jak wszystko po wizycie będzie ok. Już nie mogę się doczekać, bo wiem, że będą się bardzo cieszyć. Jesteśmy już 1,5roku po ślubie i już trochę się upominali a my milczeliśmy jak grób że się staramy więc na pewno będzie ogromna radość tym bardziej że to pierwszy wnuk i u moich i u męża rodziców.

Ja @ mam mieć 21.01, wczoraj na teście zwykłym wyszła blada druga, a dziś z rana na drogim super teście z apteki dupa. Temperatura # dalej podwyższona 37,2. Nie tracę nadziei. Do @jeszcze trochę.
Jeszcze jest bardzo wcześnie, musisz poczekac parę dni. A masz jakieś foto tamtego testu?

Załączniki

• IMG_20190113_123855.jpg
    IMG_20190113_123855.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 122
My powiedzieliśmy w pon znaczy pokazałam segregator z hasem „ jestem w ciąży „ który zamówiłam ( to był mega pomysł bo przez gardło by mi nie przeszło [emoji6] ) a ich relacja była mega tym bardziej ze dla moich rodziców to pierwszy wnuk, mój tata tak płakał ze szczęścia ze aż trudno było uwierzyć [emoji6] a teściowie tez mega szczęśliwy nie mogli uwierzyć ze tak szybko [emoji6] bo ślub był 10.11 [emoji16][emoji16]
A jaki zamówiłaś? Ten z mamaginekolog?

reklama
Do góry