reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Mam identycznie..piersi ujdą...ale sutki...masakra...i ten ciężar ehh..niestety mam rozmiar C/D więc obciążenie już czuć
Ja mam E normalnie i teraz mam takie jakby ciut bardziej wypchane [emoji23][emoji23][emoji23]
@martoosia04 wiem o co ci chodzi
Mnie na owu zaczęły boleć piersi i tak już zostało. Mi też raczej zimno [emoji28] wizytę mam na 18.01 i mam nadzieję że będzie coś widać już. A te piersi to bolą ale jak scisne lekko czy coś A tak same z siebie to raczej nie [emoji16] najpewniejszy objaw to brak @ u mnie no i pozytywne testy.
Lovi23
A badalas tsh?Mi też ciagle zimno, więc chyba nie każda musi odczuwać gorąco
Madlein
Ja też po ośmiu latach. Prawdopodobnie jestem w ciąży. Beta z krwi w 43dc 844,4mlU/ml. Dzisiaj 47dc a sikane testy nadal negatywne. Wizyta u giną 30.01. Termin porodu z OM 04.09, z zapłodnienia 26.08. Myślę, że urodzę w sierpniu. I tak czeka mnie cc, zapewne zakończą ciążę w 36tc ze względu na przebieg poprzedniej ciąży i moje schorzenia.Ja też dołączę. U mnie już ciąża potwierdzona przez USG w 4 tc+2 dni(piatek)....Pęcherzyk narazie 4 mm...w środę kolejne USG...mam nadzieję że wszystko będzie ok i bąbelek przybierze na mm ja mam termin na 4.09 według OM(28.11 ostatnia). Po 8 latach stwierdziłam że już czas na 2i udało się w 1 msc starań....
martoosia04
Ja też po ośmiu latach. Prawdopodobnie jestem w ciąży. Beta z krwi w 43dc 844,4mlU/ml. Dzisiaj 47dc a sikane testy nadal negatywne. Wizyta u giną 30.01. Termin porodu z OM 04.09, z zapłodnienia 26.08. Myślę, że urodzę w sierpniu. I tak czeka mnie cc, zapewne zakończą ciążę w 36tc ze względu na przebieg poprzedniej ciąży i moje schorzenia.
Ja z kolei mam na odwrót - z OM poród wychodzi na 29.08 a z usg na 05.09 [emoji23] mam nadzieję, że fasolka nadrobi ten tydzień gdzieś później.
Witamy....dziwne z tymi testami hehe ...ale z krwi z tego co wiem to pewniejszy, więc gratulacjeJa też po ośmiu latach. Prawdopodobnie jestem w ciąży. Beta z krwi w 43dc 844,4mlU/ml. Dzisiaj 47dc a sikane testy nadal negatywne. Wizyta u giną 30.01. Termin porodu z OM 04.09, z zapłodnienia 26.08. Myślę, że urodzę w sierpniu. I tak czeka mnie cc, zapewne zakończą ciążę w 36tc ze względu na przebieg poprzedniej ciąży i moje schorzenia.
ja też mam 2 terminy jak narazie...z USG 31.08, a z OM 4.09...wiec @martoosia04 obie na przełomie urodzimy może się nawet w szpitalu spotkamy hehe, u mnie bąbelek tydzień do przodu...
reklama
Lovi23
Może późne zagniezdzenie było myślisz, że mogła być późna owulacja? U mnie też chyba była późna owulacja bo ostatnia @ 01.12 , a w 33dc beta 61...Ja z kolei mam na odwrót - z OM poród wychodzi na 29.08 a z usg na 05.09 [emoji23] mam nadzieję, że fasolka nadrobi ten tydzień gdzieś później.