reklama
Hej. Zrób bete ja już bym była dawno po [emoji23] a co do testu to polecam test z rosmanna bo mi wyraźniej pokazuje niż dzień później pink test który jest niby czulszy
Ciężka sprawa z beta , mieszkam obecnie na takim zadupiu ,że kawał drogi do miasta. Muszę się wyprowadzić bo zwariować można.. Rossman też niedostępny ,więc muszę z apteki co mi Mój kupuje jak wraca z pracy,ale dziękuję za rady
To życzę cierpliwości [emoji4] i pozytywnego wyniku.Ciężka sprawa z beta , mieszkam obecnie na takim zadupiu ,że kawał drogi do miasta. Muszę się wyprowadzić bo zwariować można.. Rossman też niedostępny ,więc muszę z apteki co mi Mój kupuje jak wraca z pracy,ale dziękuję za rady
Ja też na zadupiu. W wigilię mąż miał wolne to pojechałam na bete [emoji28]
Powolutku można by już zaczacChcecie tabelkę wrzesniowek? Mogę zrobić jutro np
Fajnie wrócić na stare śmiecinie było mnie na tym forum jakieś 6 lat...
Ja w poprzednich dwóch ciazach na fajnamama siedziałam, ale teraz już chyba umarło. Przenioslysmy się na fbPowolutku można by już zaczac
Fajnie wrócić na stare śmiecinie było mnie na tym forum jakieś 6 lat...
No a tu jak widać wszystko działa jak kiedyśJa w poprzednich dwóch ciazach na fajnamama siedziałam, ale teraz już chyba umarło. Przenioslysmy się na fb
Grupę na FB też będzie można założyć jak będą chęci, zawsze raźniej i szybciej wiadomości beda
reklama