reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
@Akacha no to rzeczywiście jeszcze troszkę ,oby złeciało. Ciągłe myślenie, stresujące i ja już chcę wiedzieć

Ja w razie co mam 10 stycznia wizytę umowiona. Miała być kontrolna i cytologia do pobrania,a teraz możliwe ,że i potwierdzenie lub zaprzeczenie ciąży.

Hej. Zrób bete :D ja już bym była dawno po [emoji23] a co do testu to polecam test z rosmanna bo mi wyraźniej pokazuje niż dzień później pink test który jest niby czulszy

Ciężka sprawa z beta , mieszkam obecnie na takim zadupiu ;) ,że kawał drogi do miasta. Muszę się wyprowadzić bo zwariować można.. Rossman też niedostępny ,więc muszę z apteki co mi Mój kupuje jak wraca z pracy,ale dziękuję za rady

ewa87 Ja np robiłam we wtorek 18.12 i był negatywny a w sobotę22.12 już były dwie kreski, więc czasem 2-3 dni zmienia wynik;) więc spokojnie:D

Ostatnia edycja:
Ciężka sprawa z beta , mieszkam obecnie na takim zadupiu ;) ,że kawał drogi do miasta. Muszę się wyprowadzić bo zwariować można.. Rossman też niedostępny ,więc muszę z apteki co mi Mój kupuje jak wraca z pracy,ale dziękuję za rady
To życzę cierpliwości [emoji4] i pozytywnego wyniku.
Ja też na zadupiu. W wigilię mąż miał wolne to pojechałam na bete [emoji28]

Tak ,postaram się uzbroić w cierpliwość wyjścia nie ma Ja tu na forum to dwie ciąże byłam wrzesień 2009 miałam na 30,ale syn nie chciał wyjść i ur.8 października i listopad 2011 ,córka ur. 01.11 ;)

reklama
Do góry