reklama
Klauduśka23
Fanka BB :)
Ja też dołączę[emoji14]. U mnie już ciąża potwierdzona przez USG w 4 tc+2 dni(piatek)....Pęcherzyk narazie 4 mm...w środę kolejne USG...mam nadzieję że wszystko będzie ok i bąbelek przybierze na mm [emoji4] ja mam termin na 4.09 według OM(28.11 ostatnia). Po 8 latach stwierdziłam że już czas na 2i udało się w 1 msc starań....
Ja mam wizytę w czwartek, będę wtedy w 5tc i jestem ciekawa czy coś zobaczę.. Strasznie się stresuje..
Heej [emoji870]Hej, jestem tu całkiem nowa, nieśmiało dołączę
Termin z OM wypada na 01.09.19r. zobaczymy co ustali moja doktor Zobacz załącznik 929117
Akacha
Hej. W którym dniu cyklu wyszedł Ci pierwszy test pozytywny?Hej, jestem tu całkiem nowa, nieśmiało dołączę
Termin z OM wypada na 01.09.19r. zobaczymy co ustali moja doktor Zobacz załącznik 929117
Ja akurat będę w 1 dniu 6 tc więc w sumie zobaczymy czy coś w jajeczku rośnie ja też mam stresa...ale trza poczekać ehh...Ja mam wizytę w czwartek, będę wtedy w 5tc i jestem ciekawa czy coś zobaczę.. Strasznie się stresuje..
Część dziewczyny lukam tu do Was bo 3 dni okres mi sie spóźnia ,test zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki i negatywny ..czekam teraz co dalej będzie okres ,czy nie. Nie wiem kiedy testować ponownie ,pewnie nie wytrzymam i po sylwestrze hih. Jest to mój pierwszy miesiąc starań bez wkładki. Jestem niecierpliwa już bym chciała wiedzieć
Klauduśka23
Witamy, witamy [emoji3]Hej, jestem tu całkiem nowa, nieśmiało dołączę
Akacha
Hej. Ja mam to samo. Też pierwszy cykl starań i nie mogę wytrzymać do testowania, tyle ze ja czekam na okres do 08.01. Kupe czasu :/Część dziewczyny lukam tu do Was bo 3 dni okres mi sie spóźnia ,test zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki i negatywny ..czekam teraz co dalej będzie okres ,czy nie. Nie wiem kiedy testować ponownie ,pewnie nie wytrzymam i po sylwestrze hih. Jest to mój pierwszy miesiąc starań bez wkładki. Jestem niecierpliwa już bym chciała wiedzieć
reklama
Hej. Zrób bete ja już bym była dawno po [emoji23] a co do testu to polecam test z rosmanna bo mi wyraźniej pokazuje niż dzień później pink test który jest niby czulszyCzęść dziewczyny lukam tu do Was bo 3 dni okres mi sie spóźnia ,test zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki i negatywny ..czekam teraz co dalej będzie okres ,czy nie. Nie wiem kiedy testować ponownie ,pewnie nie wytrzymam i po sylwestrze hih. Jest to mój pierwszy miesiąc starań bez wkładki. Jestem niecierpliwa już bym chciała wiedzieć